Πρόωρη εκσπερμάτωση

20.05.2011
Έχοντας ήδη στύση σπαταλάει χρόνο στα προκαταρκτικά θέλοντας να με ευχαριστήσει και μετά η πράξη κρατάει πολύ λίγο.

Καλησπέρα! Το θέμα είναι ότι το αγόρι μου -η πρώτη σεξουαλική μου σχέση- τελειώνει την πράξη πολύ γρήγορα. Έχοντας ήδη στύση σπαταλάει χρόνο στα προκαταρκτικά θέλοντας να με ευχαριστήσει και μετά η πράξη κρατάει πολύ λίγο. Και αυτό τον κανει να αισθανεται ασχημα. Πώς να το χειριστώ; Να του προτείνω κάτι;

Γίνε φίλος της θείας Λουκίας και στο FaceBook

Τα προκαταρκτικά δεν είναι "σπατάλη" χρόνου, αντίθετα είναι επένδυση, αφού έτσι ο καλός εξασφαλίζει ότι θα έχεις ικανοποιηθεί πριν την διείσδυση και είναι μια πολύ σωστή πρακτική, άρα κακώς τον αποπαίρνεις. Ούτως ή άλλως, ακόμη κι αν δεν αφιέρωνε τόσο χρόνο στα προκαταρκτικά, πάλι θα τελείωνε γρήγορα, αφού το πρόβλημα είναι πως δεν έχει μάθει ακόμα να ελέγχει τη διάρκεια της στύσης του.

Είναι ένα πολύ συνηθισμένο πρόβλημα, ιδιαίτερα ανάμεσα στους νέους και στους σχετικά άπειρους άντρες, αλλά μπορεί να λυθεί σχετικά εύκολα και με αρκετή υπομονή.

Το γεγονός ότι θέλεις να τον βοηθήσεις είναι πολύ θετικό, αφού πράγματι μπορείς να τον βοηθήσεις ενεργητικά να ξεπεράσει αυτή την κατάσταση. Πριν απ' αυτό όμως πρέπει εκείνος να μάθει να ελέγχει την εκσπερμάτωση του κατά τη διάρκεια του αυνανισμού.

Για να το πετύχει αυτό, θα πρέπει να συγκεντρωθεί στο να αναγνωρίζει την στιγμή ακριβώς πριν τον οργασμό και τότε να σταματάει αμέσως τον ερεθισμό του πέους, μέχρι να χαλαρώσει και μετά να ξαναρχίζει από την αρχή για όσο αντέχει. Μετά από αρκετές επαναλήψεις, σε διαφορετικές μέρες εννοείται, θα έχει κατακτήσει σε μεγάλο βαθμό τον έλεγχο της εκσπερμάτωσης του και θα είναι έτοιμος να επαναλάβει την ίδια άσκηση και με την διείσδυση.

Αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να μπαίνει μέσα σου, στην αρχή χωρίς να κινείται και μετά με μικρές μόνο παλινδρομικές κινήσεις και μόλις νιώσει ότι φτάνει στον οργασμό να βγαίνει αμέσως, μέχρι να χαλαρώσει η στύση του, κ.ο.κ. Έτσι, σιγά-σιγά και με τη δική σου υποστήριξη, μετά από αρκετές διαδοχικές επαφές, θα μάθει να παρατείνει τη φάση της διέγερσης, μέχρι τη στιγμή που θα μπορεί να πετύχει μια ικανοποιητική διάρκεια και για τους δυο σας.

Εννοείται ότι δεν πρέπει να περιμένεις θαύματα από τις πρώτες φορές, αφού μπορεί να σας πάρει μερικές εβδομάδες μέχρι να φτάσετε στο επιθυμητό αποτέλεσμα, ιδιαίτερα αν δεν βρίσκεστε πολύ συχνά στο κρεβάτι. Όμως η όλη προσπάθεια αξίζει τον κόπο, ενώ σου προσφέρει και το έξτρα μπόνους ότι θα δεθείτε ακόμη περισσότερο σαν ζευγάρι.