Με πιεζει να προχωρησουμε

26.05.2011
Μου λεει οτι η προηγουμενη κοπελα του ηταν πολυ μικροτερη απο μενα και εκανε τελειο σεξ καθως και σκεφτεται να γυρισει σε αυτην γιατι εγω δεν καταδεχομαι να εχω σεξουαλικες επαφες και με λεει και σπορακι.

Γεια σου θεια λουκια! Είμαι 14 ετών και δεν εχω ακομα περιοδο (δεν ειμαι καθολου ανεπτυγμενη και νιωθω πολυ μειονεκτικα απεναντι στις φιλες μου, τελος παντων). Εντελως απο τυχη, πριν 6 μηνες γνωρισα ενα αγορι γλυκο, ρομαντικο, ομορφο το οποιο ειναι 17 χρονων. Αυτες τις μερες ομως μου φερεται παραξενα, συνεχως με ξεμοναχιαζει οταν βρισκομαστε και με πιεζει να κανουμε σεξ αλλα εγω φυσικα τον σταματαω τελευταια στιγμη. Μου λεει οτι η προηγουμενη κοπελα του ηταν πολυ μικροτερη απο μενα και εκανε τελειο σεξ καθως και σκεφτεται να γυρισει σε αυτην γιατι εγω δεν καταδεχομαι να εχω σεξουαλικες επαφες και με λεει και σπορακι. Εγω φυσικα αρνουμαι πεισματικα γιατι παω μονο Β' γυμνασιου και ειμαι αρκετα μικρη για να κανω σεξ. Δεν νιωθω ετοιμη. Αλλα πριν μια βδομαδα καναμε μονο τα προκαταρκτικα και θα προχωρουσαμε ακομα περισσοτερο εαν δεν μας διεκοπτε το τηλεφωνο μου. Ολο αυτο εχει στο μυαλο του... Δεν ξερω τι να κανω... Σε παρακαλω απαντα συντομα!

Γίνε φίλος της θείας Λουκίας και στο FaceBook

Να του πεις να ξαναγυρίσει στην πρώην του. Μην τρελαθούμε τώρα! Άμα το μόνο που τον ενδιαφέρει σε σένα είναι το σεξ, αλλά εσένα δεν σ' ενδιαφέρει το σεξ, τότε δεν νομίζω ότι έχετε πολλά κοινά μεταξύ σας. Να ξέρεις γενικότερα ότι ο μόνος λόγος για να κάνεις έρωτα με κάποιον είναι να το θέλεις πραγματικά κι αν κάποιος δεν μπορεί να το σεβαστεί αυτό, τότε δεν του αξίζει να είναι στο πλάι σου.

Επίσης, να ξέρεις ότι τ' αγόρια μπορεί να γίνουν πολύ ρομαντικά και πολύ τρυφερά στην αρχή μιας γνωριμίας προκειμένου να πετύχουν τους στόχους τους. Όμως εμένα το δικό σου δεν μου φαίνεται και τόσο ρομαντικό, από τη φάση που μου περιγράφεις τουλάχιστον.

Γι' αυτό κόψε του τον αέρα μαχαίρι! Από τα προκαταρκτικά αρχίζουν όλα και δεν είναι καθόλου δύσκολο να βρεθείς να έχεις κάνει έρωτα χωρίς να το θέλεις πραγματικά, από τη μια στιγμή στην άλλη. Άλλωστε, δεδομένου ότι δεν έχεις ακόμη περίοδο, ούτε το σώμα σου είναι προετοιμασμένο για σεξ κι αυτός από μόνος του είναι πολύ σοβαρός λόγος για να μην προχωρήσεις περισσότερο. Κάθε πράγμα στον καιρό του...