Ασχετη απο στοματικο σεξ

31.05.2011
Πως γινεται το στοματικο σεξ, τι κολπακια υπαρχουν ωστε να καταλαβαινω οτι του αρεσει και γενικα πως να το κανω.

Γεια σου θεια Λουκια μου. Σε παρακαλω κανε μου μια χαρη, ειμαι 16 χρονων και εχω σχεση με ενα αγορι που αγαπαω πολυ και θελω να προχωρησω. Δεν εχω κανει ποτε τιποτα και με κανεναν. Γι'αυτο θελω να μου δωσεις σαφη περιγραφη για το πως γινεται το στοματικο σεξ, τι κολπακια υπαρχουν ωστε να καταλαβαινω οτι του αρεσει και γενικα πως να το κανω. Θελω να μαθω γιατι μου ανεβαζει την αυτοπεποιθηση να βλεπω το αγορι μου να με θελει και να τον αναβω. Βεβαια να μου επισημανεις και τους κινδυνους γιατι εχω ακουσει για ανεπιθυμητες εγκυμοσυνες απο την καταποση σπερματος και τρομοκρατουμαι. Σε παρακαλω μην αγνοησεις το μηνυμα μου.. :(

Γίνε φίλος της θείας Λουκίας και στο FaceBook

Αν θες να ενημερωθείς για τις τεχνικές τα μυστικά του στοματικού σεξ αρκεί να επισκεφτείς τη στήλη του Sex του WomenOnly, όπου δημοσιεύονται πολλά σχετικά θέματα. Πιο συγκεκριμένα σου προτείνω να διαβάσεις το "Χείλια που φυλακίζουν: μάθε τα βασικά" που είναι ό,τι χρειάζεται για τις πρωτόπειρες.

Από εκεί και πέρα δεν πρέπει να φοβάσαι ότι θα μείνεις έγκυος με το στοματικό σεξ, γιατί αυτό είναι αδύνατον εκ φύσεως. Για να υπάρξει εγκυμοσύνη πρέπει το αντρικό σπέρμα να έρθει σε επαφή με τα γυναικεία γεννητικά όργανα, διαφορετικά και να θέλεις δεν γίνεται να μείνεις έγκυος. Μάλλον υπάρχουν κάποιες που δεν θέλουν να παραδεχτούν ότι έχουν ολοκληρώσει τις σχέσεις τους και διαδίδουν αυτά τα ψέματα για να δικαιολογήσουν τη θέση τους.

Τώρα ως προς το ότι ο ερωτικός θαυμασμός του αγοριού σου σού ανεβάζει την αυτοπεποίθηση, είναι απόλυτα φυσιολογικό αφού έτσι επιβεβαιώνει τη θηλυκότητα σου και δεν χρειάζεται να σε προβληματίζει. Απλώς απόλαυσε το.