Μήπως δε μπορώ να κάνω έρωτα;

18.08.2011
Το αγορι μου εχει προσπαθησει με το δαχτυλο του. Ομως εγω ποναω αρκετα και νιωθω πως δε μπορει να μπει το δαχτυλο μεσα μου, σαν να βρισκει ενα τοιχο, καποιο εμποδιο...

Αγαπημενη μου θεια Λουκια γεια σου. Ειναι 4 η ωρα το πρωι και με εχει φαει η απορια, η περιεργεια, η απελπισια κ η ανησυχια για το αν θα μπορεσω ποτε να ολοκληρωσω με το αγορι μου. Εχουμε προχωρησει εχοντας κανει εγω καποια απο τα προκαταρκτικα σε εκεινον, ενω το αγορι μου εχει προσπαθησει με το δαχτυλο του. Ομως εγω ποναω αρκετα και νιωθω πως δε μπορει να μπει το δαχτυλο μεσα μου... σαν να βρισκει ενα τοιχο, καποιο εμποδιο? Καταλαβαινεις τι εννοω; Εχει καμια σχεση ο παρθενικος υμενας κι αν ναι τι ειναι αυτο; Κι εκτος αυτου δε βρισκω την ευχαριστηση σε ολο αυτο, αφου δε γινεται σωστα αυτη η φαση με το δαχτυλο. Δε θελω να παω σε γυναικολογο. Προσπαθω να ειμαι χαλαρη αλλα δε μπαινει και ποναω. Επισης οταν λενε πως οι γυναικες ειναι υγρες τι σημαινει; Εγω ποτε δε βγαζω υγρα οπως οταν ολοκληρωνει το αγορι μου. Νιωθω να εχω αναψει στην ευαισθητη περιοχη αλλα δεν εχω υγρα. Τι σημαινει; Ειμαι ξενερωτη; Εχω τελειωσει μονο μια φορα αλλα και παλι δεν εγινε τιποτα και φοβαμαι μηπως ειμαι ανικανη να κανω σεξ, οχι λογω απειριας αλλα μηπως δεν εχω τα καταλληλα γεννητικα οργανα; Ακουγεται αστειο το ξερω αλλα ολες οι φιλες μου δεν αντιμετωοιζουν αυτο το θεμα. Συνοψιζοντας... 1) γιατι δε μπαινει το δαχτυλο κ 2) γιατι δε βγαζω υγρα οταν "παιζουμε" με το αγορι μου. Αληθεια δε μπορω να κοιμηθω. Τι θα κανω; Θελω τοσο πολυ να κανω ερωτα μαζι του μακαρι να μου απαντησεις συντομως. Φιλια...

Γίνε φίλος της θείας Λουκίας και στο FaceBook

Μικρή μου, καταλαβαίνω την αγωνία σου και λυπάμαι που δεν μπόρεσα να ανταποκριθώ νωρίτερα, καθώς έλειπα σε διακοπές το τελευταίο διάστημα. Ωστόσο θα σου απαντήσω, έχοντας παράλληλα την ελπίδα ότι το πρόβλημα σου θα έχει ξεπεραστεί από μόνο του.

Ως προς το πρώτο σου ερώτημα, μια λύση είναι να δοκιμάσετε σταδιακά τη διείσδυση αρχίζοντας με το μικρό δαχτυλάκι, ήπιες κινήσεις και πολύ λιπαντικό. Αν παρόλα αυτά δεν υπάρξει πρόοδος, τότε είναι πιθανόν να έχεις πολύ στενό άνοιγμα στον παρθενικό υμένα σου, ή ο παρθενικός σου υμένας να είναι πολύ παχύς και άκαμπτος. Και στις δύο αυτές περιπτώσεις θα αντιμετωπίσεις αρκετή δυσκολία στην ολοκλήρωση των ερωτικών σου σχέσεων και γι' αυτό το καλύτερο θα ήταν να απευθυνθείς το ταχύτερο σε έναν γυναικολόγο που θα μπορούσε να λύσει το πρόβλημα εύκολα και απλά προκαλώντας ρήξη του υμένα με μια απλή επέμβαση.

Αντιλαμβάνομαι ότι αισθάνεσαι άβολα και θα προτιμούσες να αποφύγεις κάτι τέτοιο, αλλά είναι κρίμα να βασανίζεσαι όταν η λύση του προβλήματος σου είναι τόσο απλή.

Αυτό που με ρωτάς σχετικά με την καταλληλότητα των γεννητικών σου οργάνων δεν μου φαίνεται καθόλου αστείο, αφού είναι επίσης μια αιτία που θα μπορούσε να σου δημιουργήσει αυτές τις δυσκολίες. Βέβαια, η ατροφία των γυναικείων γεννητικών οργάνων, όπως ονομάζεται είναι μια κατάσταση αρκετά σπάνια που εκδηλώνεται σε περίπου μία από τις 5.000 γεννήσεις κοριτσιών. Όμως, ακόμη κι αν ανήκεις σ' αυτή την περίπτωση, υπάρχουν θεραπείες που διορθώνουν το πρόβλημα.

Σε κάθε περίπτωση, μην απελπίζεσαι και προσπάθησε να δεις το όλο ζήτημα εντελώς πρακτικά και εφόσον εξακολουθείς να αντιμετωπίζεις δυσκολίες, να απευθυνθείς άμεσα στον γυναικολόγο.

Ως προς το δεύτερο ερώτημα σου, τα υγρά που εκκρίνουν οι γυναίκες κατά τη διάρκεια της ερωτικής διέγερσης δεν έχουν καμιά σχέση με τα υγρά της εκσπερμάτωσης των αντρών, ούτε σε ποιότητα, ούτε σε ποσότητα. Συγκεκριμένα, τα γυναικεία υγρά είναι διάφανα, κάπως γλιστερά και λιγότερο άφθονα, δηλαδή δεν τρέχουν έξω από το σώμα, καθώς έχουν σκοπό να διευκολύνουν απλώς τη διείσδυση.

Μπορείς να καταλάβεις και μόνη σου τη διαφορά, αν αγγίξεις τον εαυτό σου σε μια αδιάφορη στιγμή, πριν μπεις να κάνεις ντους για παράδειγμα και μετά όταν νιώθεις να "έχεις ανάψει" όπως λες. Κατά τα άλλα και κατά κανόνα, οι περισσότερες γυναίκες δεν έχουν άλλες εκκρίσεις κατά τη διάρκεια του σεξ, με εξαίρεση κάποιες λίγες που μετά από χρόνια ερωτικής εμπειρίας μπορεί να βιώσουν τη "γυναικεία εκσπερμάτωση", κατά την οποία την ώρα του οργασμού, πράγματι εκκρίνονται άφθονα υγρά με εκρηκτικό τρόπο. Ωστόσο, αυτό αποτελεί την εξαίρεση και ούτε συμβαίνει απαραίτητα σε κάθε επαφή, οπότε δεν συνιστά μέτρο σύγκρισης, ούτε και χρειάζεται να σ' απασχολεί.

Για την ώρα λοιπόν, συγκεντρώσου απλώς στο συγκεκριμένο θέμα που αντιμετωπίζεις φροντίζοντας να το λύσεις όπως είπαμε πιο πάνω, χωρίς περιττές αγωνίες, αλλά με θετικό και πρακτικό πνεύμα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ