Ολ0κληρωση

22.08.2011
ολοκληρωσα για πρωτη φορα πριν 2 μηνες, με την ιδεα οτι καν0νικα επρεπε να δω αιμα δεδομεν0υ οτι έχει σπασει ο παρ8ενικ0ς μου ιμένας.. παρόλα αυτα, και στην 2η φορα, δεν ειδα...

8εια λουκια, 8α η8ελα να ζητησω τη γνωμη σου πανω στο 8εμα της ολοκληρωσης... ολοκληρωσα για πρωτη φορα πριν 2 μηνες, με την ιδεα οτι καν0νικα επρεπε να δω αιμα δεδομεν0υ οτι έχει σπασει ο παρ8ενικ0ς μου ιμένας.. παρόλα αυτα, και στην 2η φορα, δεν ειδα αιμα... ειναι φυσι0λογικ0?

Γίνε φίλος της θείας Λουκίας και στο FaceBook

Ε, ναι... Μπορεί μια μικρή αιμορραγία να είναι ο κανόνας της πρώτης φοράς για τις γυναίκες, αλλά όπως σε κάθε κανόνα, υπάρχουν κι εδώ εξαιρέσεις. Αυτό μπορεί να συμβαίνει είτε γιατί ο παρθενικός υμένας είναι πάρα πολύ ελαστικός και δεν "σπάει", είτε γιατί είναι πολύ λεπτός και υποχωρεί πολύ εύκολα, είτε γιατί μπορεί να είχε υποχωρήσει ήδη από κάποια έντονη αθλητική δραστηριότητα ή κάποιο ατύχημα σε ανύποπτο χρόνο στο παρελθόν.

Σε κάθε περίπτωση δεν υπάρχει κανένας λόγος ανησυχίας. Εφόσον απολαμβάνεις αβίαστα την ερωτική σου ζωή δεν χρειάζεται ν' ασχολείσαι με τέτοιου είδους "τεχνικές" λεπτομέρειες.