Πρόβλημα στύσης

30.08.2011
Χθες ξαναδοκιμάσαμε να ολοκληρώσουμε αλλα εχανε διαρκώς την στύση του. Πλέον δεν είναι μόνο αυτός χάλια αλλά κι εγώ αφού νομίζω ότι δεν τον ελκύω ερωτικά...

Θεία Λουκία την προηγούμενη φορα δεν μου απαντησες σχετικά με την απώλεια στυσης του αγοριού μου. Χθες ξαναδοκιμάσαμε να ολοκληρώσουμε αλλα εχανε διαρκώς την στύση του. Όταν πήγε να μπει μέσα μου ενώ είχε στύση εγώ πόνεσα και τότε εκείνος από το αγχος του έχασε πάλι τη στύση του. Πλέον δεν είναι μόνο αυτός χάλια αλλά κι εγώ αφού νομίζω ότι δεν τον ελκύω ερωτικά. Μου λεεί διαρκως οτι δεν του αξίζω. Τον αγαπώ πολύ θεία και δεν θέλω να 'μαστε έτσι. Βοήθησέ με σε παρακαλω. Δεν μπορώ ούτε να διαβάσω πλέον. Ξέρω πως οτι κ αν γίνει θα διαβάσεις το μνμ μου. Αν τα καταφέρεις απάντησε μου. Σ ευχαριστώ πολύ.

Γίνε φίλος της θείας Λουκίας και στο FaceBook

Προφανώς ο φίλος σου είναι πολύ αγχωμένος με το θέμα σεξ και ταυτόχρονα μάλλον άπειρος, ευαίσθητος και κάπως εσωστρεφής, γι' αυτό και έχει πάρει το όλο θέμα τόσο βαριά. Βέβαια, για κάθε αρσενικό η απώλεια της στύσης του είναι ένα δυσάρεστο περιστατικό, αλλά οι πιο έμπειροι ξέρουν ότι συμβαίνει και στις... καλύτερες οικογένειες, γι' αυτό και το ξεπερνούν πιο εύκολα όταν έρθουν αντιμέτωποι με την ίδια κατάσταση.

Είναι σαφές λοιπόν ότι το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνατε και οι δύο είναι να ξε-αγχωθείτε και να μην δίνετε λάθος ερμηνείες στο γεγονός. Έπειτα, πρέπει να καταλάβετε και οι δύο ότι εκείνος χάνει τη στύση του κυρίως από την αγωνία του ότι δεν θα τα καταφέρει ακριβώς γιατί του είσαι σημαντική και όχι γιατί δεν τον ελκύεις. Ταυτόχρονα ο ίδιος μπορεί να έχει και αρκετές αναστολές γύρω από το σεξ, να το θεωρεί υποσυνείδητα κάτι απαγορευμένο, ή βρώμικο, ή και να φοβάται μήπως σε πονέσει υπερβολικά, πράγματα που δεν βοηθάνε στην επιτυχία της όλης επιχείρησης.

Καθώς λοιπόν γνωρίζετε αυτά τα στοιχεία, φροντίστε να μην δημιουργείτε επιπλέον πίεση στους εαυτούς σας με το να δίνετε τόση έμφαση στην απώλεια της στύσης του, αφού όπως είπαμε, μπορεί να συμβεί στον καθένα, άσχετα αν οι άλλοι δεν το συζητάνε και γι' αυτό δεν το μαθαίνετε ποτέ. Ταυτόχρονα, βγάλτε από το μυαλό σας την ιδέα ότι π.χ., σήμερα "πρέπει" να ολοκληρώσουμε και αφήστε το ερωτικό παιχνίδι να εξελιχθεί χωρίς συγκεκριμένο πρόγραμμα και με μοναδικό στόχο την αμοιβαία ικανοποίηση σας, όπως κι αν έρθει αυτή.

Αν πάλι τυχόν κάποιος από τους δυο σας χάσει τη διάθεση του για σεξ, απλά μην το παλεύετε να σας βγει με τη βία και βρείτε να κάνετε κάτι άλλο, άσχετο με το σεξ που να σας ευχαριστεί, χωρίς να αναλύσετε την όλη κατάσταση σαν να είναι το τέλος του κόσμου. Απλά συνεχίστε να παίζετε και να είστε σίγουροι ότι κάποια στιγμή θα ολοκληρώσετε χωρίς να το καταλάβετε.

Ειδικά για σένα τώρα, μην το παρακάνεις αν κάποια στιγμή πονέσεις και λιγάκι. Καμιά δεν πέθανε από ξεπαρθένιασμα... Άλλωστε έτσι συμβαίνει σχεδόν πάντα την πρώτη φορά, αλλά είναι ένας πόνος στιγμιαίος που την άλλη στιγμή θα τον έχεις ξεχάσει κιόλας. Αν πάλι το βρίσκεις απαραίτητο, η εφαρμογή λίγου λιπαντικού μπορεί να διευκολύνει κατά πολύ τη διείσδυση και δεν χάνεις τίποτα να το δοκιμάσεις. Αλλά και πάλι, μην το κάνεις θέμα για λίγο πόνο. Ο σκοπός είναι ιερός και αξίζει μια μικρή θυσία, έστω κι αν χρειαστεί να συγκρατήσεις για λίγο τις αντιδράσεις σου.

Τελευταίο, αλλά εξίσου σημαντικό είναι την επόμενη φορά που θα αποφασίσετε να προχωρήσετε σε διείσδυση, να έχετε φροντίσει να διαθέτετε άπλετο χρόνο μπροστά σας, να βρίσκεστε σε ένα προστατευμένο και ήσυχο περιβάλλον, ώστε να είστε τελείως χαλαροί, να μην βιάζεστε καθόλου και να αφιερώσετε πολύ χρόνο στα προκαταρκτικά μέχρι τη στιγμή που θα είστε και οι δύο τόσο ερεθισμένοι που θα θέλετε οπωσδήποτε να σμίξετε κι απλά δεν θα μπορείτε να κάνετε αλλιώς.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ