Πρόβλημα στύσης;

07.09.2011
Κάθε φορά που πάμε να κάνουμε κάτι όχι μόνο έρωτα αλλά και προκαταρκτικά ενώ έχει στύση απευθείας, πολλές φορές χαλαρώνει ή τελειώνει απευθείας...

Θεια λουκία αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα και θα ήθελα την βοήθεια σου... Είμαι 18 χρονών και έχω σχέση με έναν άντρα 35 χρονών... Το πρόβλημα είναι το εξής: κάθε φορά που πάμε να κάνουμε κάτι όχι μόνο έρωτα αλλά και προκαταρκτικά ενώ έχει στύση απευθείας, πολλές φορές χαλαρώνει ή τελειώνει απευθείας... Πχ όταν το κάνω με το χέρι μου μπορεί καμία φορά να χαλαρώσει αλλά τελειώνει σε ένα φυσιολογικό διαστημα, ενώ όταν πάει να μπει μέσα μου τελειώνει απευθείας... Την πρώτη φορά μου είπε ότι τελείωσε πολύ γρήγορα λόγω της οικειότητας επδ δλδ δεν είχε ξαναγίνει....αλλά και τις επόμενες φορές ενώ είχαμε κάνει πολλά προκαταρκτικά και θα επρεπε να βρισκόταν σε πλήρη στύση μου ειπε ότι ήταν κάπως χαλαρός... Και φυσικά όταν μπήκε μέσα μου τελείωσε πολύ γρήγορα... Και έχω την εξής απορία: πώς γίνεται όταν το κάνω με το χέρι μου να τελειώνει σε ένα κανονικό διάστημα και όταν μπαίνει μέσα μου να τελειώνει τόσο γρήγορα; Το θέμα είναι ότι δεν ξέρω πώς να το χειριστώ... Υπάρχει τρομερή χημεία μεταξύ μας και θεωρώ ότι είναι κρίμα... Γενικά τις φορές που μπορεί να πηγαίνει να μπει μέσα μου και να χαλαρώνει μου λεει πως είναι απο το αγχος... Πως να το συζητήσουμε χωρίς να τον κάνω να αισθανθεί άβολα; Υ.Γ: υπάρχει περίπτωση αφού αντιμετωπίζει ένα τέτοιο πρόβλημα να μην μπορεί να κάνει και παιδιά ή το ένα είναι διαφορετικό απο το άλλο;

Γίνε φίλος της θείας Λουκίας και στο FaceBook

Ο καλός σου δεν πάσχει από πρόβλημα στύσης, αλλά από πρόωρη εκσπερμάτωση, δηλαδή δεν μπορεί να ελέγξει τη στύση του κατά τη διείσδυση. Για την ηλικία του είναι κάτι αρκετά σπάνιο, αλλά στους άντρες που μόλις αρχίζουν την σεξουαλική τους ζωή, πολύ συνηθισμένο. Έτσι, το γεγονός ότι ο δικός σου δεν έχει μάθει να συγκρατείται με τον σωστό τρόπο σημαίνει ότι δεν έχει ιδιαίτερα μεγάλη σεξουαλική εμπειρία, ή και ότι έχει αρκετά ταμπού στο συγκεκριμένο θέμα, κάτι που δυσκολεύει τα πράγματα.

Σε κάθε περίπτωση, για να ξεπεράσει το θέμα του σίγουρα θα χρειαστεί να το συζητήσετε και να το βάλετε ως κοινό στόχο. Ο ίδιος ξέρει ότι έχει πρόβλημα και αυτό αυξάνει το άγχος του, αφού καταλαβαίνει ότι δεν μπορεί να σε ικανοποιήσει με διείσδυση, με αποτέλεσμα να δημιουργείται ένας φαύλος κύκλος. Για να του το θέσεις λοιπόν με τρόπο που δεν θα τον θίξει, πες του ότι σε ανάβει πάρα πολύ και ότι σ' αρέσει πολύ ό,τι κάνετε μαζί στο κρεβάτι και γι' αυτό θέλεις να μπορέσετε να παρατείνετε τη διάρκεια του κολπικού σεξ ώστε να μπορέσετε να το ευχαριστηθείτε και οι δύο όσο γίνεται περισσότερο.

Μια τεχνική για να παρατείνει ο αγαπημένος σου τη στύση του στηρίζεται στη μέθοδο του σταμάτα-ξεκίνα, στην αρχή με τον αυνανισμό και μετά, αφού θα έχει κατακτήσει αυτό το στάδιο, με τη διείσδυση. Ο στόχος είναι να μάθει να αναγνωρίζει το σημείο ακριβώς πριν την εκσπερμάτωση, ώστε να μπορέσει να την εμποδίσει και να παραμείνει σε διέγερση.

Πιο συγκεκριμένα, όταν του κάνεις χειρωνακτικό σεξ, πες του να σε ειδοποιήσει είτε με λόγια, είτε με κάποιο νεύμα ότι φτάνει στην κορύφωση. Τότε εσύ θα σταματήσεις να τον ερεθίζεις και θα ξαναρχίσεις μόλις ηρεμήσει λίγο. Το ίδιο πρέπει να επαναληφθεί πολλές φορές μέχρι να νιώσει ότι μπορεί να παρατείνει τον ερεθισμό του κατά βούληση. Σ' αυτό θα τον βοηθήσει πολύ επίσης, το να φέρνει στο μυαλό του την κρίσιμη ώρα κάποιες βαρετές σκηνές, όπως π.χ. το ότι παίζει μπιρίμπα, ότι πηγαίνει το αυτοκίνητο στο σέρβις ή ότι κουβεντιάζει με τη θεία του.

Αφού λοιπόν θα έχει φτάσει σε ένα επιθυμητό επίπεδο διάρκειας, θα πρέπει να κάνετε το ίδιο και με το κολπικό σεξ. Δηλαδή, στην αρχή θα σε ακουμπάει μόνο με την κεφαλή του πέους του στο άνοιγμα του κόλπου και αν του έρθει να τελειώσει θ' αποτραβιέται. Αφού ξεπεράσει αυτό το στάδιο, θα κάνει το ίδιο μπαίνοντας μέσα σου, ακόμη κι να χρειαστεί να βγει αμέσως, πριν κάνει οποιαδήποτε κίνηση. Με τον ίδιο τρόπο, όταν θα έχει μάθει να μπαίνει μέσα σου χωρίς να τελειώνει, θ' αρχίσει να κινείται, αλλά θα πρέπει να σταματάει κάθε κίνηση και να βγαίνει κάθε φορά που πάει να κορυφώσει.

Μια άλλη, ίσως πιο απλή τεχνική είναι κάθε φορά που εκείνος θα νιώθει να θέλει να τελειώσει, να αποτραβιέται αμέσως και να πιέζει δυνατά την κεφαλή του πέους του στη βάση της, τοποθετώντας τον αντίχειρα του από πάνω και τον δείκτη και τον μέσο του από κάτω, μέχρι να του φύγει η διάθεση για εκσπερμάτωση. Αυτό πρέπει να επαναλαμβάνεται σταδιακά, σε όλα τα στάδια της διείσδυσης, όπως τα περιγράφουμε στην παραπάνω παράγραφο, μέχρι να φτάσει να ελέγχει πλήρως την εσκπερμάτωσή του.

Είτε έτσι είτε αλλιώς, σιγά-σιγά, με υπομονή και επιμονή θα κατακτήσετε τον ποθητό στόχο. Μπορεί να σας πάρει αρκετές εβδομάδες, μπορεί και κάποιους μήνες, αν δεν κάνετε έρωτα συχνά, αλλά αν υπάρχει αρκετή θέληση από την πλευρά του και ανάλογη κατανόηση από τη δική σου πλευρά είναι σίγουρο ότι θα τα καταφέρετε και ότι το αποτέλεσμα θα σας ανταμείψει.

Όσο για το άλλο που με ρωτάς, αν η πρόωρη εκσπερμάτωση παίζει ρόλο στην τεκνοποίηση, η απάντηση είναι όχι. Το μόνο που χρειάζεται για τη σύλληψη είναι η εκσπερμάτωση στον κόλπο. Τα υπόλοιπα έχουν να κάνουν μόνο με την απόλαυση της πράξης.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ