ειναι ασφαλες?

12.09.2011
Μου αρεσει πολυ να προσφερω ενα απογειωτικο, ατελειωτο στοματικο στη συντροφο μου... μεχρι τελικης πτωσεως και να γευομαι τα υγρα του οργασμου της. Ειναι ασφαλες, χωρις καποια επιπτωση στην υγεια μου, να τα καταπιω;

Αγαπητη μου, μολις πριν λιγο καιρο ανακαλυψα το site σου και απο τοτε το παρακολουθω ανελλιπως! Εχω εκπλαγει με τη σοβαροτητα, καταρτιση, ειλικρινεια, πειρα και σαφηνεια, που απαντας σε ολων των ειδων τις ερωτησεις!

Η δικη μου ερωτηση -η πρωτη- ειναι η εξης: μου αρεσει πολυ να προσφερω ενα απογειωτικο, ατελειωτο στοματικο στη συντροφο μου... μεχρι τελικης πτωσεως! δηλαδη να τελειωνει στο στομα μου. Και φυσικα, γευομαι τα υγρα του οργασμου της. Ειναι ασφαλες, χωρις καποια επιπτωση στην υγεια μου, να τα καταπιω; Ειναι το ιδιο ακινδυνο οπως και αυτη καταπινει το σπερμα μου; Ευελπιστωντας στην αμεση απαντηση σου, ας προσθεσω κι εγω τα πιο θερμα μου συγχαρητηρια για τη δουλεια που κανεις! Σ.

Γίνε φίλος της θείας Λουκίας και στο FaceBook

Φίλε μου, σ' ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια και χαίρομαι που ένας ακόμη άντρας προστέθηκε στην παρέα μας. Ως προς αυτό που με ρωτάς τώρα, δεδομένου ότι και οι δυο σας είσαστε υγιείς, δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα με την ανταλλαγή σωματικών υγρών μεταξύ σας. Μάλιστα, για να ξέρεις, τα υγρά της γυναικείας εκσπερμάτωσης, εφόσον γι' αυτό μιλάμε απ' ότι καταλαβαίνω, έχουν ακριβώς την ίδια σύσταση με το σπερματικό υγρό, με τη διαφορά ότι βέβαια, δεν περιέχουν σπερματοζωάρια.

Άρα μπορείς άφοβα να χαρίζεις στην κοπέλα σου ουράνιους οργασμούς, να γεύεσαι τους χυμούς της και να τους καταπίνεις για όσο τραβάει η όρεξη σου. Καλή διασκέδαση!