Ο γιος

30.09.2011
Ζω με το γιο μου που είναι 16. Πριν λίγο καιρό τον έπιασα να κάνει έρωτα και έκατσα κ κοίταζα. Διαπίστωσα ότι το μόριο του είναι υπερμεγέθες, το μεγαλύτερο που έχω δει ποτέ. Από τότε το σκέφτομαι συνέχεια...

Αγαπητή θεία Λουκία, είμαι 44 χρονών και ζω με το γιο μου που είναι 16. Είμαι 13 χρόνια χωρισμένη και τον μεγάλωσα μόνη. Βέβαια δεν αμέλησα τον εαυτό μου και είχα αρκετές σχέσεις από τότε αλλά όχι κάτι μόνιμο, δεν μου λείπει το σεξ δηλαδή. Πριν λίγο καιρό έπιασα το γιο μου να κάνει έρωτα και έκατσα κ κοίταζα. Διαπίστωσα ότι το μόριο του είναι υπερμεγέθες, το μεγαλύτερο που έχω δει ποτέ. Από τότε το σκέφτομαι συνέχεια και κανα δυο φορές προσπάθησα να εισβάλω στο μπάνιο κ στο δωματιο του κ ότι προκύψει. Ξερω ότι δεν είναι σωστό αλλά μου έχει γίνει εμμονη ιδέα κ δεν ξερω τι να κάνω.

Γίνε φίλος της θείας Λουκίας και στο FaceBook

Πλάκα μου κάνεις;!... Συγνώμη που στο λέω έτσι χύμα, αλλά η συμπεριφορά σου δείχνει όχι μόνο ότι σου λείπει το σεξ, αλλά ότι είσαι και λυσσάρα... Πρώτα απ' όλα, τι δουλειά έχεις να παίρνεις μάτι τον γιο σου όταν κάνει έρωτα; Έπειτα, ανεξάρτητα από το αν μιλάμε για τον γιο σου ή όχι, μιλάμε για έναν ανήλικο κι οτιδήποτε κάνεις μαζί του διώκεται ποινικά. Πόσο μάλλον που είναι και γιος σου και αν έκανες οτιδήποτε σεξουαλικό μαζί του, έστω και απόπειρα να τον προσεγγίσεις ερωτικά, ακόμη κι αν ήταν ενήλικος, θα του κατέστρεφες εγγυημένα την ψυχική του ισορροπία κι οι επιπτώσεις στη ζωή του θα ήταν ανυπολόγιστες.

Συμμαζέψου λοιπόν, γιατί δεν σε βλέπω καλά. Βγάλε το γρηγορότερο αυτές τις τρελές ιδέες από το κεφάλι σου και μην δώσεις καμιά αφορμή στον γιο σου να σκεφτεί ότι μπορεί να τον θέλεις σεξουαλικά, ούτε καν σαν υπόνοια.

Αν παρόλα αυτά εξακολουθεί να σε βασανίζει η κάψα, μπορείς άνετα να φαντασιώνεσαι ότι το κάνεις μαζί του, αφού έτσι δεν κάνεις κακό σε κανέναν, ούτε χρειάζεται να το μάθει κανείς. Άλλωστε, για τη διευκόλυνση σου υπάρχουν τα σχετικά ερωτικά βοηθήματα και σίγουρα μπορείς να βρεις το μέγεθος που να μπορεί να ανταπεξέλθει στις ορέξεις σου και να σε ικανοποιήσει, χωρίς τις επιπτώσεις που θα είχε η σεξουαλική κακοποίηση πάνω στο γιο σου. Είπαμε να είμαστε ανοιχτοί στο σεξ αλλά... Ήμαρτον!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ