Parthenia

27.09.2011
Εχουμε προσπαθησει να ολοκληρωσουμε αλλα ποναω απιστευτα, τοσο που βαζω δυναμη και σπρωχνω τον συντροφο μου μακρια μου.

Αγαπητη θεια Λουκια, εχω το εξης προβλημα: Βρισκομαι σε μια σχεση οπου θελω πολυ τον συντροφο μου και θελουμε να ολοκληρωσουμε, ομως ειναι το πρωτο μου αγορι, δεν ειχα ποτε ξανα σεξουαλικη επαφη με καποιον. Εχουμε προσπαθησει να ολοκληρωσουμε αλλα ποναω απιστευτα, τοσο που βαζω δυναμη και σπρωχνω τον συντροφο μου μακρια μου. Επισης σταματαω να ειμαι υγρη με αποτελεσμα να μην μπορουμε να φτασουμε στο επιθυμητο αποτελεσμα. Τι να κανω το θελω παρα πολυ, αλλα ο πονος ειναι αφορητος. Ευχαριστω πολυ.

Γίνε φίλος της θείας Λουκίας και στο FaceBook

Μάλλον ο φόβος ότι θα πονέσεις σου είναι αφόρητος και έτσι είναι λογικό να σφίγγεσαι και να πονάς. Βλέπεις όσο περισσότερο σφίγγεσαι, τόσο περισσότερο θα πονάς κάθε φορά που θα προσπαθείς. Αν όμως πάρεις απόφαση ότι θα πονέσεις, αλλά αφεθείς τελείως χαλαρή -αλλά τελείως χαλαρή λέμε- τότε η όλη υπόθεση δεν θα κρατήσει παραπάνω από λίγα δευτερόλεπτα και μετά δεν θα ξαναπονέσεις ποτέ πια.

Είναι καθαρά στο χέρι σου να αποφασίσεις. Αν πράγματι θέλεις να ολοκληρώσεις μ' αυτό το αγόρι, τότε δεν θα πρέπει ν' αφήνεις τις προκαταλήψεις και όσους μύθους έχεις ακούσει για την πρώτη φορά να παίρνουν το πάνω χέρι στο μυαλό σου, γιατί ακριβώς αυτό σου συμβαίνει μέχρι τώρα. Αντίθετα, σκέψου ότι αυτό που θέλεις είναι κάτι ευλογημένο και σωστό για σένα που ούτως ή άλλως θα γίνει αργά ή γρήγορα και τότε θα νιώσεις ότι τίποτα δεν μπορεί να σε σταματήσει.

Σ' αυτή την προσπάθεια θα σε βοηθήσει πολύ και η χρήση ενός ειδικού λιπαντικού που διευκολύνει τη διείσδυση, αλλά και η κατανάλωση λίγου αλκοόλ προηγουμένως, το οποίο είναι ό,τι πρέπει για να σε βοηθήσει να καταπολεμήσεις τις αναστολές σου, αρκεί να μην το παρακάνεις βέβαια.

Αν πάλι, αφού δοκιμάσεις αυτά που είπαμε εξακολουθείς να νιώθεις τόσο αφόρητους πόνους, τότε θα πρέπει να απευθυνθείς σε κάποιον γυναικολόγο ο οποίος θα διαπιστώσει κατά πόσο όλα έχουν καλώς με τα γεννητικά σου όργανα και αν όχι θα σου προτείνει τις διαθέσιμες λύσεις. Σε κάθε περίπτωση, η τελική απόφαση είναι δική σου...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ