Θέλει να τον χτυπάω...

05.10.2011
Ξαφνικά μου ζητάει κατά την διάρκεια του σεξ να τον χτυπάω... οπουδήποτε. Μου έχει φέρει και διάφορα ερωτικά αντικείμενα και θέλει να τα χρησιμοποιώ πάνω του. Είναι φυσιολογικό όλο αυτό;

Θεία Λουκία, εχω προβληματιστεί αρκετά αυτές τις μέρες... Είμαστε μαζί με τον φίλο μου 3 χρόνια και ξαφνικά μου ζητάει κατά την διάρκεια του σεξ να τον χτυπάω... οπουδήποτε. Μου έχει φέρει και διάφορα ερωτικά αντικείμενα και θέλει να τα χρησιμοποιώ πάνω του. Είναι φυσιολογικό όλο αυτό; Μπορεί να καταστρέψει την σχέση μας ή μετά να θέλει να χτυπάει και μένα;

Γίνε φίλος της θείας Λουκίας και στο FaceBook

Καμιά σχέση! Απλά καθώς φαίνεται ο φίλος σου νιώθει πολύ άνετα μαζί σου και θέλει να μοιραστείτε το καινούργιο γούστο του για κάπως... πιο πικάντικο σεξ. Συγκεκριμένα του αρέσουν τα παιχνίδια εξουσίας και υποταγής, όπου εκείνος θέλει να είναι από την πλευρά της υποταγής κι εσύ της εξουσίας. Αυτό σημαίνει ότι θα τη βρίσκει σε ρόλους που του προκαλούν λιγότερο ή περισσότερο σωματικό πόνο, ή και εξευτελισμό ενώ εσύ θα παίζεις τον ρόλο της αφέντρας και θα τον εξουσιάζεις.

Έτσι, δεν υπάρχει καμιά περίπτωση να θέλει να χτυπάει κι εσένα στο μέλλον. Για να καταλάβεις καλύτερα, αυτές οι σεξουαλικές προτιμήσεις αναπτύσσονται στο υποσυνείδητο στα πρώτα χρόνια της ζωής, όταν μέσα από την εκμάθηση της τουαλέτας τα παιδιά ανακαλύπτουν ότι μπορεί να πάρουν έναν ηδονικό πόνο από το σώμα τους. Όταν αυτή η ανακάλυψη συμπέσει και με άλλες συνθήκες που έχουν να κάνουν με τη συμπεριφορά της μητέρας στο συγκεκριμένο θέμα, τότε κάποιες φορές δημιουργούνται στο μυαλό του παιδιού συσχετισμοί που καθορίζουν τις μελλοντικές προτιμήσεις στο σεξ, οι οποίες θα περιμένουν να εκδηλωθούν όταν βρουν το κατάλληλο έδαφος.

Όμως, αυτές οι προτιμήσεις δεν έχουν να κάνουν σε τίποτα με τις ισορροπίες που έχει το ζευγάρι εκτός κρεβατοκάμαρας και γι' αυτό δεν υπάρχει λόγος να σε προβληματίζουν. Μάλιστα, είναι από τις πιο συχνές ερωτικές "ιδιορρυθμίες" και από την στιγμή που δεν φτάνει στο άκρα της πραγματικής βίας, μπορεί να θεωρηθεί εντελώς ακίνδυνη.

Αν λοιπόν εσύ νιώθεις άνετα με αυτόν τον καινούργιο ρόλο που σου έχει αναθέσει ο καλός σου, δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα για τη σχέση σας. Αντίθετα, οι σεξολόγοι έχουν παρατηρήσει ότι τα ζευγάρια που απολαμβάνουν από κοινού τέτοιου είδους παιχνίδια είναι πιο δεμένα από άλλα. Άρα αν τη βρίσκεις κι εσύ έτσι μάλλον καλό θα κάνουν στη σχέση σας, παρά κακό.

Αν πάλι δεν παίρνεις καμιά ικανοποίηση από αυτό τον ρόλο, δεν χρειάζεται να φτάσεις στα άκρα και να καταπιέζεσαι προσπαθώντας να ξεπεράσεις τον εαυτό σου. Απλά μπορείτε να συμφωνήσετε ότι θα εναλλάσσετε το πικάντικο σεξ με το πιο συμβατικό, ώστε να είστε και οι δύο ευχαριστημένοι. Στο κάτω κάτω η ποικιλία στο κρεβάτι δεν έβλαψε ποτέ κανένα ζευγάρι.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ