σεξ κ διαρκεια

06.10.2011
Η ερωτικη πραξη με το αγορι μου διαρκει μιση ωρα με 20 λεπτα. Ειναι φυσιολογικο; Τι συμβαινει κ αντεχει τοσο πολυ;

Θεια Λουκια με αφορμη μια ερωτηση που ειχε στειλει μια αναγνωστρια σκεφτηκα να σου στειλω και εγω τις αποριες μου πανω σε αυτο το θεμα. Η ερωτικη πραξη με το αγορι μου διαρκει μιση ωρα με 20 λεπτα. Ειναι φυσιολογικο; Τι συμβαινει κ αντεχει τοσο πολυ; Εκεινος λεει οτι εχει μαθει να το ελεγχει κ να κρατιεται (ειναι 43).

Γίνε φίλος της θείας Λουκίας και στο FaceBook

Πριν απ' οτιδήποτε άλλο θα σου πω ότι ο καλός σου δεν είναι "αγόρι", αλλά άντρας και μάλιστα μεσήλικας, οπότε είναι λογικό να ξέρει πέντε πράγματα παραπάνω για το σεξ, αφού το έχει κάνει χιλιάδες φορές μέχρι σήμερα.

Έπειτα, ναι, είναι απόλυτα φυσιολογικό να κρατιέται πολύ περισσότερο από τα πέντε με δέκα λεπτά που είναι ο μέσος όρος. Προφανώς, δεν ήταν πάντα έτσι, αφού οι περισσότεροι άντρες όταν ξεκινούν τη σεξουαλική τους ζωή έχουν λίγο ή πολύ συμπτώματα πρόωρης εκσπερμάτωσης, δηλαδή τελειώνουν πιο γρήγορα απ' ότι θα ήθελαν.

Αλλά όπως σου λέει κι ο ίδιος, ο αγαπημένος σου έμαθε να ελέγχει την διάρκεια της στύσης του και γι' αυτό μπορεί να κρατήσει για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Όμως έτσι είναι οι άντρες: άλλοι μπορούν και περισσότερο απ' τον δικό σου κι άλλοι πολύ λιγότερο. Βλέπεις, ο καθένας έχει την ιδιοσυγκρασία του, όπως κι οι γυναίκες άλλωστε...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ