Να το μετανιωσω...;

12.10.2011
Μου εκανε στοματικο (δεν μου ειχαν ξανακανει ποτε, εγω σε αυτον οχι ακομα) και το προβλημα μου ειναι οτι τωρα εχω τυψεις. Η κολλητη μου λεει οτι κατα την γνωμη της ειναι νωρις για να τον αφηνω...

Αγαπητη μου θεια λουκια συγχαριτηρια για την τοσο ευχαριστη κ χρησημη στηλη σου... Εδω κ 1,5 μηνα ειμαι με ενα παιδι παρα πολυ καλο γλυκο κ τρυφερο απεναντι μου. Στον σεξουαλικο τομεα εχουμε κανει καποια προκαταρκτικα και 2 φορες μου εκανε στοματικο (δεν μου ειχαν ξανακανει ποτε, εγω σε αυτον οχι ακομα) το προβλημα μου ειναι οτι τωρα εχω τυψεις γιατι δεν τον γνωριζω πολυ καιρο αλλα ο,τι εκανα το εκανα γιατι μου βγηκε εκεινη την στιγμη. Αυτος μου λεει οτι χαιρεται που με κανει να αισθανομαι ανετα μαζι του κ επιπλεον λατρευει να μου κανει στοματικο κ να με ευχαριστει! Η κολλητη μου λεει οτι κατα την γνωμη της ειναι νωρις για να τον αφηνω να μου κανει κατι τετοιο και με επηρεαζει. Δεν ξερω τι να σκεφτω και επισης εχω και ανασφαλεια για το σωμα μου την ωρα που μου το κανει. Συγνωμη αν σε κουρασα και σε παρακαλω πολυ να μου απαντησεις γιατι ειμαι μπερδεμενη! Σε ευχαριστω πολυ!

Γίνε φίλος της θείας Λουκίας και στο FaceBook

Καλό μου κορίτσι, η κολλητή σου σού λέει βλακείες. Στο σεξ δεν υπάρχει κάποιος χρονοδιακόπτης που να επιτρέπει ή να απαγορεύει κάποια συγκεκριμένη πρακτική. Εφόσον ό,τι κάνεις σου αρέσει και σε κάνει να περνάς καλά, συνέχισε να το κάνεις.

Μάλλον η φίλη σου ζηλεύει και γι' αυτό καλύτερα να μην της δίνεις τόσο πολλές λεπτομέρειες για το τι κάνετε και τι δεν κάνετε με τον φίλο σου στο κρεβάτι. Στο κάτω-κάτω φαντάζομαι ότι ούτε εσένα θα σου άρεσε να μιλάει εκείνος για το ίδιο θέμα με τους φίλους του... Γενικότερα, η προσωπική μας ζωή καλό είναι να παραμένει προσωπική και όχι θέμα δημόσιας διαβούλευσης.

Όσο για το ότι νιώθεις ανασφάλεια για το σώμα σου, είναι φυσικό γιατί στο στοματικό βρίσκεσαι σε μια στάση που αφήνει εκτεθειμένο το πιο απόκρυφο σημείο του σώματος σου και έτσι ιδιαίτερα τις πρώτες φορές, είναι κάπως αμήχανο, αλλά θα το ξεπεράσεις. Αφού σ' ευχαριστεί και αρέσει και στον φίλο σου, δεν έχεις κανέναν λόγο να μετανιώσεις για τίποτα. Συνέχισε απλά να το απολαμβάνεις!