τελικα ειμαι ετοιμη?

10.10.2011
Χωρις καν να το καταλαβω μου εβαλε δαχτυλο. Πολλες φορες... Δεν σου κρυβω οτι μου αρεσε τρελα... Όμως, γιατί με τον πρωην μου δεν ηθελα να ακουσω για σεξ και τωρα νιωθω ετοιμη να το κανω;

Θεια λουκια γεια σου....Τυχαια σε ανακαλυψα..διαβασα πολλα θεματα αλλων ατομων και χαιρομαι που τους βοηθας... Ελπιζω να με βοηθησεις και μενα... Ας τα παρουμε τα πραγματα απο την αρχη... Χωρισα το αγορι μου επειδη με ειχε εντελως γραμμενη και ολο επεμενε να παω σπιτι του να το κανουμε. Εγω δεν ενιωθα ετοιμη και ουτε τωρα... Τελος παντων χωρισαμε. Τωρα προχθες βγηκα με εναν που μου αρεσει εδω και 4 χρονια. Τρελος ερωτας... Επιτελους βρεθηκαμε και μπορω να πω οτι εζησα ενα ονειρο μαζι του. Φιληθηκαμε αγκαλιαστηκαμε και σε καποια φαση εβαζε τα χερια του μεσα απο το παντελονι μου. Ντραπηκα λιγακι αλλα τον αφησα. Χωρις καν να το καταλαβω μου εβαλε δαχτυλο. Πολλες φορες... Δεν σου κρυβω οτι μου αρεσε τρελα... Για το λογο που σου γραφω ειναι οτι εκει που με τον πρωην μου δεν ηθελα να ακουσω για σεξ τωρα νιωθω ετοιμη να το κανω με το αγορι που ειμαστε μαζι τωρα... Και αυτος θελει και εξαλου μου το εχει αποδειξει. Απλα περιμενει να πω το ναι. Τι να κανω; Τελικα αυτο ειναι ενα σημαδι οτι θελω να προχωρησω τωρα;

Γίνε φίλος της θείας Λουκίας και στο FaceBook

Ε, Λενάκι μου, αν δεν είναι αυτό σημάδι, τότε ποιο είναι; Για την ακρίβεια δεν υπάρχει κανένα άλλο σημάδι που να σου δείχνει ότι είσαι έτοιμη να το κάνεις παρά μόνο η ίδια η επιθυμία σου.

Μην σου κάνει καμιά εντύπωση που δεν το ήθελες με τον προηγούμενο. Εφόσον δεν σου φερόταν καλά και δεν σε έκανε να νιώθεις όπως θέλεις να νιώθεις σε μια σχέση, είναι λογικό να μην ήθελες να κάνεις σεξ μαζί του, ούτε καν προκαταρκτικά.

Τώρα όμως που είσαι ερωτευμένη και νιώθεις καλά με τον καινούργιο σου φίλο, είναι απόλυτα φυσικό να θέλεις να προχωρήσεις μαζί του σε κάτι περισσότερο από τις αγκαλιές και τα φιλιά. Προχώρα λοιπόν όσο νιώθεις όμορφα και μέχρι εκεί που θέλεις, χωρίς να πιέζεις τον εαυτό σου προς καμιά κατεύθυνση, ούτε για να ολοκληρώσεις, ούτε για να μην ολοκληρώσεις τις σχέσεις σου. Απλώς ακολούθησε αυτό που σου λέει η καρδιά σου και το σώμα σου και μην έχεις καμιά αμφιβολία ότι θα έχεις κάνει το σωστό.