Θέλω πίσω τον χαμένο οργασμό μου!

24.10.2011
Γενικά δεν έχει αλλάξει τίποτα στην ερωτική μας ζωή. Κάνουμε έρωτα σε κάθε ευκαιρια. Πάντα θέλω να κάνω έρωτα μαζί του. Αλλα στο τέλος δεν ερχεται ο οργασμός.

Θεία Λουκία η στήλη σου είναι καταπληκτική και άκρως κατατοπιστική σε πολλά θέματα! Είμαι ενάμιση χρόνο με το αγόρι μου. Εκείνος 34 εγώ 24. Είναι ο πρώτος μου. Εκείνος είχε πολλές εμπειρίες και μερικές σχέσεις. Νοιώθουμε και οι δύο από την αρχή της σχέσης μας ότι ζούμε τον μεγάλο έρωτα της ζωής μας!Καθαρή χημεία από το πρώτο λεπτό. Δεν έχουμε μαλώσει ποτέ σοβαρά και τα ψιλοτσακώματα μας δεν κρατανε πάνω από μία ώρα αλλά και αυτά είναι πολύ αραιά. Στο προβλημά μου τώρα... Μεχρι τον καλοκαίρι που μας πέρασε εγώ βίωνα στο 95% των συνευρέσεων μας τον απόλυτο οργασμό. Πλέον νοιώθω απλά όμορφα. Το θέμα μου νομίζω είναι καθαρά δικό μου- εγκεφαλικό. H σχέση μας πλέον φαντάζει ιδανική. Είμαστε και οι δύο πολλοι ισορροπημενοι, και η καθημερινότητα μας κυλαέι ήρεμα. Κάνουμε συνεχεια πράγματα μαζί και παιρνάμε τέλεια. Θέλουμε ο ένας τον άλλο, κάνουμε έρωτα σε κάθε ευκαιρια. Συνήθως 5-6 φορές την εβδομαδα. Πάντα θέλω να κάνω έρωτα μαζί του. Αλλα στο τέλος δεν ερχεται ο οργασμός. Γενικά δεν έχει αλλάξει τίποτα στην ερωτική μας ζωή. Ίσα ίσα που είναι πιο συναισθηματικός και νοιώθω πως πραγματικα μ' αγαπαει. Δεν ξέρω. Είμαι σε πολύ δύσκολη θέση. Πήγα να του πω κάτι αλλά μού ήταν εξαιρετικα δύσκολο. Το χειρίστηκα αδέξια και αυτός άλλα κατάλαβε. Τελικα το κάλυψα και το άφησα να περάσει. Δεν θέλω να του πως όλον αυτόν τον καιρό εγω δεν ευχαριστιέμαι στο έπακρο τον έρωτα μαζί του. Νομίζω όμως πως κάτι έχει καταλάβει. Κάθε φορά που ξεκιναμε πάντα έχω στο μυαλό μου πως αυτή την φορά πρέπει να τα καταφερω... Είναι εγκλωβιστικό όλο αυτό. Να ταιριάζεις με τον αλλό σε όλα, να υπαρχει αλληλοκατανόηση αλλα ξαφνικα στο σεξουαλικό κομματι κατι να στραβώνει. Τον αγαπάω πραγματικά και τον γουστάρω παρα πολύ. Δεν θέλω να τον χάσω. Γιατί να συμβαίνει αυτό; Τι πρέπει να κάνω;

Γίνε φίλος της θείας Λουκίας και στο FaceBook

Αντί να ταλαιπωρείς το μυαλό σου με το γιατί δεν έχεις οργασμό όταν κάνετε έρωτα, άφησε το να περιπλανηθεί και να πειραματιστεί σε διάφορες φανταστικές καταστάσεις που σε φτιάχνουν σεξουαλικά, χωρίς να βάζεις κάποιον συγκεκριμένο στόχο. Επίσης, φρόντισε να μοιράζεσαι τις επιθυμίες σου με τον σύντροφο σου, ζητώντας του να σε αγγίξει και να παίξει με τα σημεία που σε ερεθίζουν, αλλά και να πάρεις περισσότερες πρωτοβουλίες στο κρεβάτι, δοκιμάζοντας ίσως καινούργιες στάσεις, ή κάποια νέα ερωτικά παιχνίδια.

Βλέπεις, η ρουτίνα είναι ο χειρότερος εχθρός της απόλαυσης, γι' αυτό όσο κι αν νομίζεις ότι ξέρεις τι σου αρέσει πρέπει πάντα να είσαι ανοιχτή σε πειραματισμούς. Με το ίδιο σκεπτικό σου προτείνω να ρίξεις μια ματιά στη στήλη "Sex" του WomenOnly, εδώ δίπλα, όπου σίγουρα θα βρεις πολλά άρθρα για να σε εμπνεύσουν και να σε βοηθήσουν σ' αυτή την προσπάθεια.

Πάνω απ' όλα όμως, πρέπει να βγάλεις από το κεφάλι σου την ιδέα ότι ο οργασμός είναι κάποιου είδους κατόρθωμα". Εντάξει, ο οργασμός είναι πολύ καλοδεχούμενος όταν έρχεται, αλλά είναι απλά μια κατάσταση και όχι αυτοσκοπός. Αυτό που έχει σημασία κάθε φορά στο κρεβάτι είναι η απόλαυση των αισθήσεων και σ' αυτή την απόλαυση πρέπει να συγκεντρώνεις όλη σου την προσοχή, χωρίς να συγκρίνεις τη συγκεκριμένη στιγμή με άλλες, προηγούμενες φορές. Άλλωστε όπως συχνά λένε οι σεξολόγοι, "ο οργασμός είναι σαν το σαπούνι: όσο πιο σφιχτά προσπαθείς να το πιάσεις, τόσο πιο μακριά ξεγλιστράει"...

Για τον ίδιο λόγο τέλος, πιστεύω ότι είναι λάθος να συζητήσεις το θέμα με τον αγαπημένο σου, αφού έτσι το μόνο που θα καταφέρεις είναι να διογκώσεις το θέμα και να του δώσεις διαστάσεις που δεν του αναλογούν. Απλά ξέχνα ότι είχες ποτέ οργασμό, άσε τη φαντασία σου ελεύθερη, αυτοσχεδίασε κι αφέσου στην απόλαυση των αισθήσεων σαν να είναι κάθε φορά, η πρώτη φορά που κάνεις έρωτα με αυτόν τον άντρα.