provlima stisis

17.10.2011
Οταν βαζω το προφυλακτικό το πέος μου χαλαρώνει συνεχώς... Οταν βγάζω το προφυλακτικό κάτι πάει να γίνει όμως αυτό διαρκει για πολύ λίγο αφού κι εγώ ο ίδιος τελειώνω πολύ γρήγορα...

Θεία Λουκια γεια σου... Είμαι ο κώστας και είμαι 19 χρόνων... Τα έχω φτιάξει με μια κοπέλα που είναι πραγματικά ο ερωτας τις ζωής μου... Την αγαπάω παρα πολύ. Εγώ με αυτή την κοπέλα είχα τις πρώτες μου σεξουαλικές εμπειρίες... Ποιες δηλαδή που οταν βαζω το προφυλακτικό το πέος μου χαλαρώνει συνεχώς... Οταν βγάζω το προφυλακτικό κάτι πάει να γίνει όμως αυτό διαρκει για πολύ λίγο αφού κι εγώ ο ίδιος τελειώνω πολύ γρήγορα... Δεν ξέρω τι φταίει... Αυτό ειναι εμποδιο στο να προχωρήσουμε όπως θέλουμε εμείς. Η στύση μου διαρκεί μια χαρά μέχρι τι στιγμή που πάει να γίνει η διείσδυση... Ευχαριστώ παρα πολύ. Περιμένω με αγωνια την απάντηση σου! Πραγματικά τη χρειάζομαι.

Γίνε φίλος της θείας Λουκίας και στο FaceBook

Μάλλον είσαι ιδιαίτερα αγχώδης τύπος και το έχεις πάρει στραβά το πράγμα από την αρχή. Το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνεις λοιπόν είναι να χαλαρώσεις και να καταλάβεις ότι το σεξ έχει να κάνει με την απόλαυση και όχι με την απόδοση. Αυτό σημαίνει να μην βιάζεσαι, να αφιερώνεις πολύ χρόνο στα προκαταρκτικά και όπως είπα και στον φίλο μας που ανησυχούσε για το μέγεθος του πέους του, να φροντίζεις να ικανοποιείς χειρωνακτικά την αγαπημένη σου, ώστε να σου φεύγει το πολύ άγχος πριν τη διείσδυση.

Έπειτα, πρέπει να μάθεις να ελέγχεις την εκσπερμάτωση σου ξεκινώντας από τον αυνανισμό, όταν είσαι μόνος σου. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να μάθεις να αναγνωρίζεις τη στιγμή ακριβώς πριν και να σταματάς κάθε ερεθισμό, μέχρι να σου φύγει η διάθεση να τελειώσεις και μετά να ξαναρχίζεις, να σταματάς κ.ο.κ. Ταυτόχρονα, όταν θα σταματάς δοκίμασε να σκέφτεσαι κάτι βαρετό που δεν έχει καμιά σχέση με το σεξ, όπως π.χ. ότι βάζεις πλυντήριο, ή ότι παίζεις Μονόπολη... Φυσικά κάτι τέτοιο δεν μαθαίνεται μέσα σε μια μέρα και χρειάζεται αρκετές "προπονήσεις" κατά μόνας, αλλά όταν θα νιώσεις ότι έχεις κατακτήσει αυτό το στάδιο, μπορείς να προχωρήσεις στην ίδια άσκηση με την κοπέλα σου, πάντα με χειρωνακτικό σεξ.

Το επόμενο στάδιο είναι η διείσδυση, όπου πρέπει να ακολουθήσεις την ίδια μέθοδο. Δηλαδή, μόλις νιώσεις ότι θέλεις να τελειώσεις θα πρέπει να βγεις αμέσως, μετά να ξαναμπείς και να ξαναβγείς αν πάλι νιώσεις ότι θέλεις να τελειώσεις, έστω κι αν είναι μετά από τρεις κινήσεις. Έτσι, σιγά-σιγά θα συνηθίσεις στον έλεγχο της στύσης σου και της εκσπερμάτωσης σου και στη σεξουαλική επαφή και το όλο θέμα δεν θα σε αγχώνει τόσο πολύ πια.

Τέλος, θα σου κάνει πολύ καλό να εντοπίσεις την πηγή του άγχους σου, δηλαδή το ποιες σκέψεις ακριβώς σε κάνουν να χαλαρώνεις όταν φοράς το προφυλακτικό. Μήπως απλά σου συνέβη την πρώτη φορά και απλά το έχεις πάρει σχοινί-κορδόνι; Μήπως φοβάσαι ότι δεν θα αποδώσεις όπως νομίζεις ότι αποδίδουν άλλοι άντρες; Ή μήπως φοβάσαι μήπως την αφήσεις έγκυο; Αυτοί είναι μόνο μερικοί από τους λόγους για τους οποίους οι άντρες μπορεί να χάσουν τη στύση τους, αλλά όποιες κι αν είναι οι αρνητικές σκέψεις που σε επηρεάζουν μπορείς να τις αναιρέσεις σκεπτόμενος ακριβώς το αντίθετο ή κάτι άλλο που τις ακυρώνει. Π.χ., αν υποθέσουμε ότι σκέφτεσαι πως το προφυλακτικό θα σου αφαιρέσει την απόλαυση, μπορείς να σκεφτείς ότι θα περιορίσει την πιθανότητα να τελειώσεις αμέσως κι ότι προστατεύει την κοπέλα σου από μια ανεπιθύμητη εγκυμοσύνη.

Όλο το μυστικό είναι να ξεφύγεις από το τι μπορεί να πάει στραβά και να επικεντρώσεις τη σκέψη σου στην απόλαυση τη δική σου και της κοπέλας σου. Και τέλος, να θυμάσαι ότι κανείς δεν γεννήθηκε ο απόλυτος εραστής κι ότι το σεξ είναι κι αυτό ένα είδος τέχνης που τελειοποιείται όσο το εξασκείς.