Δεν του αρεσε το στηθος μου;...

25.10.2011
Ηταν υπεροχα, ειχαμε ερεθιστει κι οι δυο πολυ. Μεχρι που εβγαλα το σουτιεν κι απο εκει που ηταν μες στα μμμ και τα χουφτωματα ξαφνικα σταματησε, σβηστηκε το παθος, σαν να ξενερωσε.

Τις προαλλες φασωθηκα με ενα αγορι συνομηλικο μου. Μονο προκαταρκτικα καναμε δηλαδη. Αυτο που με βασανιζει συνεχως ειναι μηπως δεν του αρεσε τελικως το στηθος μου. Και λεω τελικως γιατι. Οταν εβγαλα τη μπλουζα μου αντικρυσε ενα κοκκινο σουτιεν, φοραω το 3 νουμερο οποτε καταλαβαινεις οτι δεν εχω και μικρο στηθος. Αυτο το σουτιεν μου κανει πολυ ωραιο στηθος, στητο, ζουμερο, σεξυ. Δεν ειμαι ψωνιο, απλως το εχω καταλαβει απο την αντιδραση των αγοριων. Τελοσπαντων, ενω του τριβομουν κι εκανα ολα αυτα τα ναζια εκεινος ειχε ερεθιστει, το εβλεπα, με χουφτωνε τοσο πολυ, τοσο ωραια, μου εκανε μμμ μου ελεγε προστυχα και παραδοξως κολακευτικα λογια κ.ο.κ. Δηλαδη ηταν υπεροχα, ειχαμε ερεθιστει κι οι δυο πολυ. Μεχρι που εβγαλα το σουτιεν κι απο εκει που ηταν μες στα μμμ και τα χουφτωματα ξαφνικα σταματησε, σβηστηκε το παθος, σαν να ξενερωσε. Φιληθηκαμε βεβαια μετα και αρχισαν παλι τα χουφτωματα αλλα τπτ το ιδιαιτερο οπως στην αρχη. Δεν του αρεσε το στηθος μου προφανως. Γιατι αλλα εβλεπε αλλα τελικα καταλαβε. Πως το στηθος μου δεν ειναι τοσο στητο οπως με το σουτιεν, δεν ειναι τοσο "πετρα" οπως φαινεται αλλα χαλαρο. Ομως αυτο δεν ειναι λογικο αφου εχω μεγαλο στηθος; Και μαλλον πρεπει να ξενερωσε ακομα περισσοτερο οταν εκατσα στα 4 γιατι μονο μια φορα με χουφτωσε στο στηθος μου μαλλον γιατι κρεμοταν σαν ζελες, ε;

Αληθεια ειναι ο μεγαλυτερος φοβος μου αυτος. Οτι ο αλλος οταν με βλεπει με σουτιεν παρατηρει ενα σεξυ στηθος, ενω οταν το βγαζω κοιταζει ενα καπως πεσμενο στηθος. Ειμαι 19 χρονων, δηλαδη στα 25 μου θα μου εχει φτασει στα γονατα; Αν αυτος τα πει στους φιλους του που οι περισσοτεροι ηθελαν να κανουν κατι μαζι μου κ οτι τα φαινομενα απατουν; Γιατι ετσι δε σκεφτονται οι περισσοτεροι ανδρες; Δεν ξερω πως να αντιδρασω. Και οχι τιποτα αλλο εχουμε κοινες παρεες οποτε δεν παιζει το οτι δε θα τους ξαναδω. Παλι που βρεθηκαμε χθες σε κοινη παρεα ενιωθα ηλεκτρισμενη την ατμοσφαιρα. Νιωθω οτι γελοιοποιουμαι. Μηπως σε ολα τα αλλα εφταιγαν και καποιες ραγαδες που εχω στο στηθος μου; Με εχει φαει η απορια. Νιωθω πολυ ασχημα, εχασα εστω και την λιγη αυτοπεποιθηση που ειχα.

Πλεον νιωθω οτι θα ταπεινωθω παλι αν βρεθω με καποιον ερωτικα... Ειμαι πλ απογοητευμενη, νομιζω οτι τα αγορια πια δε μ δινουν σημασια. Μπορεις να με βοηθησεις καπως; Πλιζ...

Γίνε φίλος της θείας Λουκίας και στο FaceBook

Εντάξει, είναι σαφές ότι ο συγκεκριμένος άντρας δεν ενθουσιάστηκε με τη θέα του στήθους σου, αλλά κατά τα άλλα, όλα τα υπόλοιπα περί γελοιοποίησης κ.λπ., είναι μόνο στο μυαλό σου. Βλέπεις οι άντρες δεν είναι τόσο σχολαστικοί με την τελειότητα όπως εμείς. Μάλιστα, οι περισσότεροι όταν έχουν μια γυναίκα γυμνή στην αγκαλιά τους, είναι απλά πανευτυχείς και δεν ασχολούνται με το κατά πόσο εκείνη ανταποκρίνεται στα πρότυπα ομορφιάς που προωθούν τα μέσα μαζικής ενημέρωσης. Άλλωστε ο καθένας έχει τα γούστα του κι αν σε κάποιον δεν αρέσει το στήθος σου, σε κάποιον άλλον θα αρέσει και θα τον φτιάχνει μια χαρά. Άρα δεν χρειάζεται να βασανίζεσαι τόσο πολύ από ένα μεμονωμένο περιστατικό.

Όμως, αυτό που θα έπρεπε να σε απασχολήσει σοβαρά είναι το πώς βλέπεις τον εαυτό σου, γιατί απ' αυτά που λες φαίνεται ότι τον αντιλαμβάνεσαι μάλλον σαν αντικείμενο ηδονής και όχι σαν έναν ολοκληρωμένο άνθρωπο με προσωπικότητα, σκέψεις και συναισθήματα. Να ξέρεις ωστόσο, ότι η προσωπικότητα και ο τρόπος που την εκφράζεις προς τα έξω είναι πολύ πιο σημαντικοί παράγοντες στο φλερτ και γενικότερα στο ερωτικό παιχνίδι απ' ότι το σχήμα και μέγεθος του στήθους σου, ή των οπισθίων σου κι αυτοί οι παράγοντες θα έπρεπε να σ' ενδιαφέρουν περισσότερο.

Με άλλα λόγια κανείς δεν νοιάζεται πραγματικά αν το στήθος σου είναι χαλαρό ή όχι, γιατί τον ενδιαφέρει πολύ περισσότερο να περνάει καλά μαζί σου συνολικά. Αν βέβαια, αντιμετωπίζεις τον εαυτό σου απλά σαν ένα κομμάτι κρέας, όπως κάνεις εσύ, έτσι θα σε αντιμετωπίζουν και οι άλλοι κι έτσι θα τους δίνεις τη δύναμη και το δικαίωμα να σε κρίνουν μόνο από το σώμα σου.

Όπως εύχομαι να καταλαβαίνεις, κάτι τέτοιο δεν είναι και πολύ έξυπνο και καλά θα κάνεις να αναθεωρήσεις τις απόψεις σου για το τι είναι ελκυστικό και τι όχι και να δώσεις μεγαλύτερη έμφαση στο τι σου αρέσει εσένα κι όχι εκείνων. Εκτός κι αν οι άντρες που σε ενδιαφέρουν είναι απλά ανεγκέφαλοι λιγούρηδες που το μόνο που τους απασχολεί είναι το πού θα τον χώσουν... Ελπίζω όμως να στοχεύεις σε κάτι περισσότερο απ' αυτό.