Πολλα υγρα λογω φιμωσης;

02.11.2011
Τα υγρα πριν την εκσπερματωση που βγαζουν τα αγορια εχουν να κανουν με τη φιμωση;

Θεια Λουκια γεια σου..Τι κανεις; Ελπιζω να εισαι καλα. Ειμαι η κοπελα που σε ειχε ρωτησει πριν καιρο κατι για την περιτομη που θα εκανε το αγορι μου, αν θυμασαι. Ε λοιπον πηγε στο γιατρο και του προτεινε να ακολουθησει μια αγωγη κατα την οποια θα χρησιμοποιει ενα σαπουνακι την ωρα που πλενεται ωστε να βοηθησει το πεος να... γλιστραει πιο ευκολα. Δηλαδη δε του συστησε να κανει περιτομη γιατι απο ο,τι ειδε μπορει και να θεραπευτει αυτο το προβλημα με το σαπουνακι. Απο τοτε που πηγε, ετσι πιο κοντα εχουμε βρεθει λιγες φορες κ αυτο γιατι εχω χασει την ερωτικη μου διαθεση, οχι εξαιτιας αυτου του γεγονοτος απλα δεν ξερω... Για να πω ομως τη μαυρη μου αληθεια εχω πιασει τον ευατο μου να σκεφτεται πολυ 2 αγορια που νομιζω οτι εκδηλωνουν το ενδιαφερον τους προς εμενα. Ισως παλι ειναι οτι νιωθω καπως απογοητευμενη επειδη περασε τοσος καιρος και δεν ολοκληρωναμε αλλα παιζαμε τις κουμπαρες επειδη ντρεποταν να μου πει οτι εχει προβλημα. Ναι το παιρνω προσωπικα γιατι τοσους μηνες αλλος στη θεση του νομιζω δε θα με αφηνε... ερωτικα νεκρη.

Εξαλλου μια και μονο φορα τελειωσα μαζι του και θελω να πιστευω πως οταν ολοκληρωσουμε θα εχω οργασμους. Λοιπον αυτο που θελω να σε ρωτησω ειναι αν αυτα τα υγρα πριν την εκσπερματωση που βγαζουν τα αγορια εχουν να κανουν με τη φιμωση που μπορει να εχουν. Συγκεκριμενα το αγορι μου λιγο μετα τα χαιδεματα και τα τριψιματα βγαζει ευκολα αυτα τα υγρακια κι αναρωτιεμαι μηπως ειναι επειδη το πεος ειναι στην ουσια φυλακισμενο απο το πετσακι και δεν ειναι ελευθερο.

Αν εκανε την περιτομη θα ηταν καλυτερα τα πραγματα; Μπορεις να με βοηθησεις γιατι ειναι πολυ πολυ επειγον; Να τον πεισω να κανει περιτομη; Και κατι τελευταιο. Οταν του κανω στοματικο μου ερχεται πραγματικα να ξερασω γιατι αφου βγαλω το πεος απο το στομα μου αυτο το πετσακι πανω πανω νιωθω οτι κρεμεται. Εχω ερθει στα ορια μου. Απαντησε μου πλιζ... Ευχαριστω και συγγνωμη για την εκταση τ μηνυματος. Φιλιααααα

Γίνε φίλος της θείας Λουκίας και στο FaceBook

Τι να σου απαντήσω βρε κουκλί μου; Αφού είναι σαφές ότι τον έχει βαρεθεί η ψυχή σου αυτόν τον τύπο και μπορεί να μην το παραδέχεσαι ούτε στον εαυτό σου, αλλά ψάχνεις την πόρτα για να φύγεις. Το πρόβλημα σου δεν είναι η περιτομή ή όχι, αλλά το γεγονός ότι έχει περάσει καιρός χωρίς να δοθεί ουσιαστική λύση στο θέμα του σεξ κι έχεις χάσει την υπομονή σου.

Τα υγρά που περιγράφεις είναι φυσιολογικά σε ένα έναν άντρα χωρίς περιτομή, όμως να ξέρεις ότι εμφανίζονται σε όλους τους άντρες, ακόμη και στους περιτμημένους, αλλά λιγότερα. Όσο για το πετσάκι που λες ότι σου φέρνει αηδία, αν δεν σου επιτρέπει να το τραβήξεις πίσω γιατί πονάει, τότε σημαίνει ότι το "σαπουνάκι" δεν κάνει δουλειά και πιθανόν να μην κάνει ποτέ.

Ίσως λοιπόν, αντί να ταλαιπωρείται ο δόλιος μ' αυτόν τον τρόπο να άξιζε τον κόπο να κάνει μερική περιτομή για να γλιτώσει μια κι έξω. Συγκεκριμένα πρόκειται για μια πολύ μικρότερη τομή σε σχήμα "V" που γίνεται στο πετσάκι, η οποία αφήνει ακέραια την υπόλοιπη ακροποσθία, αλλά διευρύνει αρκετά το άνοιγμα της για να επιτρέπει στο κεφάλι του πέους να ελευθερωθεί εντελώς, χωρίς πόνο κατά τη στύση.

Δεν ξέρω αν ο γιατρός του γνωρίζει αυτή την τεχνική, ή αν του την έχει προτείνει, αλλά υπάρχει κι αν το αγόρι σου δεν την γνωρίζει, μπορείς να τον πληροφορήσεις εσύ γι' αυτό. Στο κάτω-κάτω, μπορεί να ρωτήσει τη γνώμη κι ενός δεύτερου γιατρού για το ίδιο θέμα και μετά ν' αποφασίσει. Σίγουρα όμως πρέπει να τελειώνει μ' αυτή την υπόθεση.

Κι ακόμα πιο σίγουρα, αν συνεχίσεις έτσι μαζί του θα σου σπάσουν τα νεύρα και θα έχετε κακά ξεμπερδέματα. Εξήγησε του λοιπόν, απλά κι ειλικρινά ότι αν εκείνον δεν τον ενδιαφέρει τόσο πολύ να ολοκληρώσετε, εσένα σ' ενδιαφέρει και μάλιστα σε καίει κι ότι αν δεν κάνει κάτι άμεσα για να διορθώσει την κατάσταση, δεν θα μπορέσεις να τον περιμένεις άλλο.

Καταλαβαίνω ότι σου έχει γίνει καημός η ολοκλήρωση με το συγκεκριμένο αγόρι, καθώς έχεις περιμείνει υπομονετικά και την ποθείς εδώ και πολλούς μήνες, αλλά πρέπει να σκεφτείς ότι τελικά αυτό το αγόρι ίσως να φοβάται την ίδια την επαφή και απλά να κρύβεται πίσω από το πρόβλημα της φίμωσης για να την αποφύγει. Αυτό σημαίνει ότι έχεις κάθε δίκιο να αγανακτείς κι ότι αν εκείνος δεν κάνει κάτι χειροπιαστό τώρα για να ξεπεράσει το πρόβλημα του, δεν θα το κάνει ποτέ κι ότι δεν χρειάζεται να επενδύσεις περισσότερο χρόνο σ' αυτή τη σχέση.