Ποιο ειναι το σωστο;

02.12.2011
Τις προαλλες μιλουσα με μια κοπελα περι sex και μου ειπε οτι οταν τελειωνεις τα υγρα σου πρεπει να ειναι σαν του αντρα...

Γεια σας. Το προβλημα μου ειναι οτι ειμαι 21 και προσφατα εκανα πρωτη φορα sex. Δεν ειμαι σιγουρη αν τα κανω ολα σωστα (ξερω ξερω δεν υπαρχει σωστο η λαθος). Τις προαλλες μιλουσα με μια κοπελα περι sex και μου ειπε οτι οταν τελειωνεις τα υγρα σου πρεπει να ειναι σαν του αντρα και οχι διαφανη (οπως τα δικα μου). Δηλαδη μεχρι στιγμης με λιγα λογια δεν εχω τελειωσει ποτε ως τωρα; Ευχαριστω.

Γίνε φίλος της θείας Λουκίας και στο FaceBook

Δεν χρειάζεται να πιστεύεις κάθε μπούρδα που ακούς περί σεξ κι ούτε υπάρχουν "πρέπει" και "δεν πρέπει". Ως προς το αν έχεις τελειώσει ή όχι μέχρι τώρα, φυσικά δεν μπορώ να το ξέρω, αλλά να είσαι σίγουρη ότι όταν τελειώνεις το καταλαβαίνεις, ανεξάρτητα από το αν έχεις "υγρά" ή όχι.

Τα "υγρά" που λέει η φίλη σου είναι η εκδήλωση της γυναικείας εκσπερμάτωσης, η οποία όμως δεν είναι κοινή σε όλες τις γυναίκες, ενώ ακόμη κι όσες τη βιώνουν μπορεί να μην την βιώνουν πάντα όταν κάνουν έρωτα. Μάλιστα, πες στη φίλη σου για να μαθαίνει κι αυτή, ότι οι περισσότερες γυναίκες δεν εκκρίνουν επιπλέον υγρά όταν έρχονται σε οργασμό και δεν είναι αυτό το κριτήριο για το αν τελειώνεις ή όχι.

Μιλώντας από σωματική άποψη, το πιο κοινό χαρακτηριστικό του οργασμού είναι οι έντονες, διαδοχικές και αλλεπάλληλες συσπάσεις που νιώθεις στη μικρή σου περιοχή, οι οποίες συνοδεύονται από μια αίσθηση ζάλης κι ένα γενικευμένο, πολύ έντονο, ευχάριστο συναίσθημα, που μοιάζει σαν να λιώνεις από ευχαρίστηση.

Όλο αυτό μπορεί να διαρκέσει από λίγα δευτερόλεπτα, μέχρι και ένα-δύο λεπτά, ανάλογα με την συναισθηματική κατάσταση στην οποία βρίσκεσαι, την εμπειρία σου ως προς τις σεξουαλικές πρακτικές, αλλά και την τέχνη που διαθέτει ο σύντροφος σου, ενώ μετά από αυτή τη φάση νιώθεις μια αίσθηση πλήρους ικανοποίησης και πληρότητας.

Από εκεί και πέρα, να ξέρεις ότι όσο περισσότερο εξασκείσαι στο σεξ, τόσο καλύτερα θα περνάς, είτε έχεις οργασμό, είτε όχι. Γιατί αυτό που μετράει πάνω απ' όλα στο κρεβάτι είναι η απόλαυση της διαδρομής, χωρίς να υπάρχει τελικός στόχος. Χαλάρωσε λοιπόν κι απλά αφέσου στις αισθήσεις σου, χωρίς να προσπαθείς να "φτάσεις" κάπου, ή να "πετύχεις" κάτι, γιατί αυτή και μόνο η σκέψη αρκεί για καταστρέψει τα πάντα.