Παιζει ρολο το μεγεθος;

05.12.2011
Το μοριο του ειναι περιπου 13 με 14 ποντους. Μπορει αυτος να ειναι ο λογος που δεν τελειωνω;

Αγαπητη θεια λουκια.κατ΄αρχην ενα μεγαλο μπραβο γιατι οσο αστειες και να φαινονται οι αποριες μας απαντας με σεβασμο και διακριτικα. Η δικη μου απορια λοιπον ειναι η εξης: με το αγορι μου ειμαστε μαζι ενα χρονο και σε αυτο το διαστημα δεν εχω τελειωσει μαζι του ουτε μια φορα ενω μονη μου ειμαι μια χαρα, αρα απο οτι καταλαβαινω δεν ειναι κατι οργανικο. Το μοριο του ειναι περιπου 13 με 14 ποντους. Μπορει αυτος να ειναι ο λογος που δεν τελειωνω; Να συμπληρωσω οτι καποιες στασεις που μου αρεσουν πολυ (στα τεσσερα ή κουταλακια ) προσπαθησαμε να τις κανουμε αλλα απο οτι καταλαβα δεν το ξαναεπιχειρησε διοτι δεν τον βοηθαει το μεγεθος του. Τι να κανω που τον αγαπω αλλα και το σεξ θεωρω οτι ειναι πολυ σημαντικο μερος μιας σχεσης;

Γίνε φίλος της θείας Λουκίας και στο FaceBook

Όντως καλό το σεξ είναι βασικό συστατικό μιας καλής σχέσης, όμως κάτι δεν μου λες καλά... Δηλαδή, ή το πέος του συντρόφου σου είναι πολύ μικρότερο απ' αυτό, ή κάτι δεν κάνετε σωστά στο κρεβάτι. Τα 13-14 εκατοστά πάντως δεν δικαιολογούν το να μην μπορείτε να το κάνετε με άνεση σ' αυτές τις στάσεις και το λογικό θα ήταν μετά από ένα χρόνο, να έχετε βρει την άκρη.

Οπωσδήποτε ο καλός σου δεν ανήκει στους ιδιαίτερα προικισμένους άντρες, καθώς το μέγεθος του εντάσσεται στην κάτω πλευρά του μέσου όρου, αλλά αυτό δεν σημαίνει τίποτα από μόνο του, καθώς το σημαντικότερο όλων για τη γυναικεία ικανοποίηση είναι η τεχνική κι όχι το μήκος του πέους. Βέβαια, αν ο καλός σου βρίσκεται ακόμη σε εφηβική ηλικία -ή είναι και λίγο μεγαλύτερος απ' αυτό- μπορεί να μην έχει αναπτυχθεί πλήρως από πλευράς διαμέτρου κι αυτό να μετράει αρνητικά, αλλά πιστεύω πως το ζήτημα βρίσκεται αλλού και θα πρέπει να βοηθήσεις κι εσύ λιγάκι την κατάσταση πριν καταδικάσεις συλλήβδην κι εκείνον και τη σχέση σας.

Στο παράδειγμα σου, αν δοκιμάσατε μια φορά στα τέσσερα ή τα κουταλάκια κι εσύ δεν φρόντισες να τον διευκολύνεις σκύβοντας όσο περισσότερο μπορείς μπροστά, λογικό είναι να μην μπόρεσε να διεισδύει πλήρως. Γενικότερα, αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να παίρνεις κάποιες πρωτοβουλίες και να εναρμονίζεσαι με το σώμα του συντρόφου σου, ώστε να του παρέχεις με τη στάση σου ευκολότερη πρόσβαση γίνεται. Επίσης, να μην ξεχνάς ότι το σεξ με διείσδυση δεν χρειάζεται να περιορίζεται στην επαφή των γεννητικών οργάνων κι ότι άνετα μπορείτε να βάλετε και τα χέρια σας στο παιχνίδι. Εξίσου σημαντική σ' όλα αυτά βέβαια, είναι και η διάρκεια της ερωτικής πράξης, αφού αν εκείνος τελειώνει πριν εσύ αρχίσεις ν' ανάβεις, είναι λογικό να μην μπορείτε να συντονιστείτε.

Αυτά από θεωρητική άποψη. Από πρακτική άποψη τώρα, μια καλή πρώτη λύση είναι να του ζητήσεις -με διακριτικό τρόπο- να σε ικανοποιεί πρώτα "χειρωνακτικά", ώστε όταν φτάσει η ώρα της διείσδυσης να μην μένεις στα κρύα του λουτρού. Εξίσου καλό όμως θα ήταν να ρίξεις και μια ματιά στα θέματα που δημοσιεύουμε στη στήλη του σεξ τα οποία θα σου δώσουν αρκετή έμπνευση για να βελτιώσετε την τεχνική σας στο κρεβάτι από πολλές πλευρές. Όμως ειδικότερα σου συστήνω το άρθρο "Οι καλύτερες στάσεις για πέη-φασολάκια" που είναι γραμμένο ειδικά για σένα κι ελπίζω να κάνει τη διαφορά στη ερωτική σου ικανοποίηση.

Κλείνοντας και απαντώντας επιγραμματικά στην αρχική σου ερώτηση θα σου πω ότι ναι, το μέγεθος μετράει, αλλά μετράει τόσο λίγο που τελικά, δεν έχει σημασία. Αυτό που έχει σημασία και μετράει πραγματικά όμως, είναι το πάθος που νιώθεις για τον σύντροφο σου και η καλή τεχνική και των δυο σας (η διάρκεια και οι πρωτοβουλίες είναι μέρος της τεχνικής), γι' αυτό νομίζω ότι οφείλεις να καταβάλεις μεγαλύτερη προσπάθεια σ' αυτόν τον τομέα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ