Αννανεωση

09.12.2011
Θα ηθελα να μου προτεινετε αν γινεται καποιες "μεθοδους" ετσι ωστε να ενισχυσουμε την ερωτικη μας ζωη. Ειμαι παντρεμενη 15 χρονια.

Γεια σας. Ειμαι 35 χρονων και ο αντρας μου 40. Θα ηθελα να μου προτεινετε αν γινεται καποιες "μεθοδους" ετσι ωστε να ενισχυσουμε την ερωτικη μας ζωη - δηλαδη να τον προκαλεσω ετσι ωστε να τον εντυπωσιασω σαν ερωμενη. Ευχαριστω!

Υ.Γ.: Ειμαι παντρεμενη 15 χρονια.

Γίνε φίλος της θείας Λουκίας και στο FaceBook

Έτσι, γενικόλογα που μου τα γράφεις καλή μου, δεν μπορώ να σε φωτίσω και πολύ, αφού δεν ξέρω τι κάνετε τώρα στο κρεβάτι και πόσο ανοιχτοί είστε σε πειραματισμούς. Γενικόλογα λοιπόν απαντώντας κι εγώ, θα σου πω ότι για να ανανεώσεις την ερωτική σου ζωή, θα πρέπει πρώτα απ' όλα να βάλεις το σεξ πιο ψηλά στις προτεραιότητες σου. Αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να το σκέφτεσαι, να το οργανώνεις και να το "προγραμματίζεις" σε τακτική βάση.

Μ' αυτό δεν εννοώ να κλείνεις ραντεβού με τον άντρα σου για να κάνετε έρωτα, αλλά να προβλέπεις χρόνο ώστε να έχετε αρκετή άνεση να πειραματιστείτε με καινούργιες εμπειρίες. Βλέπεις συχνά τα ζευγάρια που ζουν μαζί και ιδιαίτερα όταν υπάρχουν και παιδιά στη μέση, τείνουν να παραμελούν την ερωτική τους ζωή κι έτσι καταλήγουν να κάνουν έρωτα στα πεταχτά μόνο τα βράδια, εξαντλημένοι από την κούραση, ή νωρίς το πρωί πολύ με το άγχος να μην ξεφύγουν από το πρόγραμμα τους. Αν ανήκετε σ' αυτή την κατηγορία λοιπόν, μπορείς να φροντίσεις να πηγαίνετε νωρίτερα στο κρεβάτι το βράδυ και να εξασφαλίσεις περισσότερα σαββατοκύριακα χωρίς παιδιά στο σπίτι αλλά με περιθώριο για άφθονο πρωινό χουζούρι και ερωτικά παιχνίδια.

Έχοντας εξασφαλίσει τον περισσότερο χρόνο, θα πρέπει να βάλεις και περισσότερη ποικιλία στη σεξουαλική σας ρουτίνα, εντάσσοντας μικρά ή και μεγάλα πικάντικα κολπάκια που εξάπτουν τη φαντασία και ανοίγουν την όρεξη για περισσότερο και συχνότερο σεξ. Για παράδειγμα, μια τέτοια ιδέα είναι να κάτσεις δίπλα του όταν βλέπετε τηλεόραση και να οδηγήσεις το χέρι του στη μικρή σου περιοχή, αφήνοντας τον να ανακαλύψει μόνος του ότι δεν φοράς εσώρουχο. Μια άλλη ιδέα είναι να τον ξυπνήσεις τον πρωί προσφέροντας του αντί για καφέ, λίγο τρυφερό, στοματικό σεξ, ή να τον βοηθήσεις να χαλαρώσει το βράδυ με ένα αισθησιακό μασάζ στην πλάτη που θα καταλήξει στην ιδιαίτερη περιποίηση των γλουτών του και της ευρύτερης περιοχής... Όρεξη να υπάρχει και οι ιδέες εύκολα κατεβαίνουν.

Όμως, το γενικότερο πνεύμα τους πρέπει να έχει στόχο τη δημιουργία μιας πιο ερωτικής ατμόσφαιρας με πρωταγωνιστές τους δυο σας. Σ' αυτό θα σε βοηθήσουν ιδιαίτερα τα κομπλιμέντα που θα του κάνεις γεναιόδωρα ως προς τις ερωτικές του επιδόσεις, τα σέξι εσώρουχα, αλλά και κάθε είδους τρυφερότητες που πρέπει να στοχεύουν στην τόνωση της αυταρέσκειας και του ανδρισμού του.

Βλέπεις, οι αφεαυτού "μέθοδοι" και τα όποιου είδους μεμονωμένα κόλπα δεν μπορούν να φέρουν αποτέλεσμα αν δεν συνοδεύονται και από μια γενικότερη προσαρμογή του κλίματος που επικρατεί μεταξύ σας. Κι εδώ ακριβώς είναι το σημείο υπεροχής της κάθε ερωμένης απέναντι στην κάθε σύζυγο.

Από εκεί και πέρα, εσύ ξέρεις τον άντρα σου και τα χούγια καλύτερα από τον καθένα. Αρκεί να θυμηθείς τα πρώτα χρόνια που ήσασταν μαζί και να προσπαθήσεις να συνδυάσεις τις προτιμήσεις του με την όποια εμπειρία έχεις αποκτήσει εντωμεταξύ, μαζί με λίγο αλατοπίπερο από μερικές καινούργιες πρακτικές και θα έχεις βρει τη συνταγή της επιτυχίας. Αρκεί όποιες νέες πρωτοβουλίες παίρνεις στη σεξουαλική σας ζωή να τις εισάγεις σιγά-σιγά και μία-μία, γιατί αν το παρακάνεις ο άντρας σου μπορεί να τρομάξει και να ξενερώσει και τελικά να παέι στράφι όλη η προσπάθεια.

Τέλος, ως προς το τεχνικό μέρος θα σε βοηθήσουν πολύ τα άρθρα που θα βρεις σε αφθονία στη στήλη του Sex του WomenOnly, τα οποία μπορείς να χρησιμοποιήσεις τόσο για την προσωπική σου έμπνευση αλλά -και γιατί όχι;- και ως ένα ακόμη "παιχνιδάκι" που θα ερεθίσει τη φαντασία του συζύγου σου αν τα διαβάζετε μαζί.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ