Πως θα ανοίξει ο κόλπος μου

14.01.2012
Kαταλήξαμε και οι 3 στο να προσπαθησω να εξοικειωθω με τα γεννητικα μου όργανα και να το δω ως παιχνίδι έτσι ώστε να μην μας φθειρει και ψυχολογικά! Ετσι, βρήκαμε με το αγόρι μου μια ψεύτικη σφραγίδα

Θεία Λουκία καλησπέρα και καλη χρονιά! Σου είχα στείλει παλαιότερα πως είχα πρόβλημα να ολοκληρώσω με το αγόρι μου, πως έβαλα ξυλοκαινη πήγα σε γυναικολογο και ψυχολόγο αλλα το πρόβλημα παρέμενε! Εφόσον λοιπόν είχαμε φτάσει σε τέλμα πήγα μαζί με το αγόρι μου στην γυναικολογο και μου ειπε πως αφού δεν μπορεί να γίνει τίποτα (ακόμα και η ακραία λύση κάποιας επέμβασης μου είπε πως δεν είχε σίγουρα αποτελέσματα) καταλήξαμε και οι 3 στο να προσπαθησω να εξοικειωθω με τα γεννητικα μου όργανα και να το δω ως παιχνίδι έτσι ώστε να μην μας φθειρει και ψυχολογικά! Ετσι, βρήκαμε με το αγόρι μου μια ψεύτικη σφραγίδα που είχε και εγώ συχνά πυκνά μόνη στο σπίτι μου της εβαζα προφυλακτικο για να αποφύγω μολύνσεις και λιπαντικο! Είδα αρκετή διάφορα και μάλιστα εκείνη την ώρα είχα και ένα καθρεφτακι ώστε να βλέπω ακριβώς! Οταν προσπαθήσαμε ξανά με το αγόρι μου, το πεος του έμπαινε αρκετά μέσα μου χωρίς να ποναω κάποια στιγμή όμως πονούσε πάλι πολυ! Θέλω λοιπόν σε παρακαλώ να μου πεις, τι άλλο θα μπορούσα να βάλω για να ανοίξει πιο πολυ! Δεν μου είναι πολυ εύκολο να πάω σε sex shop για δονητη, για αυτό αν μπορείς πρότεινε μου κάτι που πολυ πιθανόν να έχω στο σπιτι! Είναι πολυ πολύτιμη η συμβουλή σου για μένα και για αυτό ελπίζω να την έχω και Μάλιστα αρκετά σύντομα! Eυχαριστω πολυ θεία Λουκία και πάλι καλη χρονια σου εύχομαι!

Γίνε φίλος της θείας Λουκίας και στο FaceBook

Κοπέλα μου, όπως σου είπε η γυναικολόγος σου και όπως σου είχα γράψει κι εγώ την προηγούμενη φορά, όλο το θέμα είναι μέσα στο κεφάλι σου κι όχι στον κόλπο σου. Καταλαβαίνω βέβαια, ότι είναι πολύ πιο βολικό να εθελοτυφλείς και να επιμένεις στο να διευρύνεις τον κόλπο σου, παρά να κάνεις την πιο επίπονη δουλειά με εξοικειωθείς με τον εαυτό σου και να διευρύνεις τον τρόπο που σκέφτεσαι για το σεξ. Όμως αν δεν καταπολεμήσεις την αιτία του προβλήματος στη ρίζα του, όλα τα υπόλοιπα είναι ημίμετρα και δεν θα το ξεπεράσεις ποτέ.

Εν πάση περιπτώση, το καλύτερο θα ήταν να βάλεις στο παιχνίδι και τον σύντροφο σου ζητώντας σου να σου τοποθετήσει εκείνος διάφορα αντικείμενα στον κόλπο σου, τα οποία καλό θα ήταν να αυξάνονται σταδιακά σε διάμετρο, από τη μια φορά στην άλλη. Το να το κάνεις μόνη σου αυτό δεν αρκεί, γιατί όταν θα έρθει ξανά η στιγμή της διείσδυσης του πέους και πάλι το σώμα σου θ' αντιδράσει σπασμωδικά.

Βλέπεις, το θέμα δεν είναι να διευρύνεις τον κόλπο σου, γιατί ο κόλπος σου (και κάθε γυναικείος κόλπος) είναι ούτως ή άλλως ελαστικός και το μέγεθος του επανέρχεται πάντα στις φυσικές του διαστάσεις, ακόμη κι αν γεννήσεις φυσιολογικά. Το θέμα λοιπόν, είναι να εξοικειωθείς με την ιδέα ότι θα μπαίνει μέσα σου ένα ξένο σώμα (αντικείμενο ή το πέος του συντρόφου σου) το οποίο δεν ελέγχεις η ίδια. Αν δεν εξοικειωθείς μ' αυτή την αίσθηση, την οποία θα σου προκαλέσει ο σύντροφος σου, τότε το σώμα σου θα εξακολουθεί να αντιδρά με σπασμό, κάθε φορά που θα επιχειρείτε το διεισδυτικό σεξ, καθώς -όπως σου είχα πει και την προηγούμενη φορά- ο πόνος σου οφείλεται στη σύσπαση που κάνει ο κόλπος σου και όχι στις διαστάσεις του.

Πρακτικά μιλώντας, εφόσον δεν μπορείς να πας η ίδια σε sex shop, μπορείς να στείλεις τον καλό σου για να διαλέξει για σένα κάποια "παιχνίδια" με αυτό το σκεπτικό. Επίσης, μπορείς να χρησιμοποιήσετε διάφορες τροφές ή επιμήκη αντικείμενα του σπιτιού, τα οποία δεν απειλούν να σε τραυματίσουν. Για παράδειγμα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε στην αρχή τη στρογγυλεμένη λαβή ενός κουταλιού, μετά ένα λεπτό καρότο, να περάσετε σε ένα μεγαλύτερο καρότο και να καταλήξετε σε ένα αγγούρι (με τη φλούδα, μετά συγχωρήσεως), το οποίο μοιάζει περισσότερο σε διαστάσεις με το αντρικό μόριο. Αυτές βέβαια, είναι απλά κάποιες ιδέες, καθώς μπορείτε να πειραματιστείτε και με άλλα αντικείμενα τα οποία να έχουν αρκετό μήκος για να μπορείτε να τα ελέγχετε, να έχουν σταθερή επιφάνεια και βέβαια να μην σπάνε και να μην κινδυνεύουν να σφηνώσουν στον κόλπο σου (όπως τα μπουκάλια, με ή χωρίς πώμα) με αποτέλεσμα να καταλήξεις στο νοσοκομείο για να σου τα αφαιρέσουν.

Ό,τι κι αν χρησιμοποιήσετε φρόντισε να είσαι χαλαρή τόσο σωματικά, όσο και ψυχικά και να αντιμετωπίζεις την όλη κατάσταση με χιούμορ, σαν να είσαστε δύο παιδάκια που παίζετε τον γιατρό. Παράλληλα βέβαια, μπορείς να χρησιμοποιείς και το καθρεφτάκι σου για να βλέπεις με τα μάτια σου την όλη διαδικασία. Ελπίζω, αυτή τη φορά να τα καταφέρετε, ή τουλάχιστον να διασκεδάσετε περισσότερο προσπαθώντας σε σχέση με τις προηγούμενες απόπειρες σας...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ