Διπλό πρόβλημα μεγέθους

17.01.2012
Ειμαι με έναν άντρα ο οποίος ειναι εξαιρετικά προικισμένος. Το πρωτο πρόβλημα ειναι ότι πονάω πολύ κατα την επαφή. Το δευτερο πρόβλημα ειναι ότι η κολλητη μου αρχισε να του κολλαει και να τον προκαλει με το φερσιμο κ το ντυσιμο της.

Θεια Λουκία, εδω κ 2 μήνες ειμαι με έναν άντρα ο οποίος ειναι εξαιρετικά προικισμένος. Το πρωτο πρόβλημα ειναι ότι πονάω πολύ κατα την επαφή και φυσικά το σεξ δεν ειναι απόλαυση, ειναι επώδυνο. Δεν ξερω πως να το χειριστω γιατι αυτός καμαρώνει για το προσον του αυτο. Το δευτερο πρόβλημα ειναι ότι το συζήτησα με την κολλητη μου η οποια μετά απο αυτο αρχισε να του κολλαει και να τον προκαλει με το φερσιμο κ το ντυσιμο της.

Γίνε φίλος της θείας Λουκίας και στο FaceBook

Μμμ… Πράγματι, μερικοί ιδιαίτερα "προικισμένοι" άντρες, με μεγάλο πέος φέρονται όπως και κάποιες "προικισμένες" γυναίκες, με μεγάλο στήθος νομίζοντας ότι τα πλούσια προσόντα τους αρκούν για να καλύψουν τις ανάγκες των συντρόφων τους στο κρεβάτι, χωρίς άλλη προσπάθεια κι αυτή είναι μεγάλη παγίδα για τους ίδιους.

Για να στο πω αλλιώς Λίνα μου, το πρόβλημα σου δεν είναι το μέγεθος του πέους του, το πρόβλημα σου είναι ότι ο άντρας αυτός δεν είναι αρκετά καλός εραστής. Βλέπεις, αν ήταν καλός εραστής και φρόντισε να σε προετοιμάσει κατάλληλα με αρκετά προκαταρκτικά κάθε φορά που κάνετε έρωτα, μετά από δύο μήνες θα έπρεπε να μπορείς να τον δεχτείς μέσα σου χωρίς να πονάς και να το ευχαριστιέσαι κι από πάνω. Γιατί ο γυναικείος κόλπος είναι αρκετά ελαστικός ώστε να προσαρμόζεται στα πέη όλων των μεγεθών, αρκεί να έχει δεχτεί την κατάλληλη προετοιμασία.

Άρα λοιπόν, αν πιστεύεις ότι κατά τα άλλα αξίζει τον κόπο σαν σύντροφος, θα πρέπει να διδάξεις ένα-δυο πραγματάκια σ' αυτόν τον άντρα και πρώτα απ' όλα ότι το πέος του μπορεί να είναι αξιοθαύμαστο από πλευράς μεγέθους, αλλά για να μπορέσει να κάνει το θαύμα του, θα πρέπει να κάνει κι ο ίδιος μεγαλύτερη προσπάθεια στον τομέα τον προκαταρκτικών (και να έχει πάντα πρόχειρο κι ένα καλό λιπαντικό στο κομοδίνο του). Αν πάλι διαπιστώσεις ότι έχει καβαλήσει τόσο γερά το καλάμι που δεν παίρνει από λόγια, τότε καλά θα κάνεις να κατέβεις από το άρμα του και να παραχωρήσεις της θέση σου στη φίλη σου για να δει τη γλύκα από μόνη της.

Όσο για εκείνη, αν την αγαπάς αρκετά, αντί να της παραπονιέσαι για το μέγεθος τους πέους του συντρόφου σου, καλύτερα να της λες πόσο ψυχρός εραστής είναι, ώστε να βάλεις το πρόβλημα στις σωστές του… διαστάσεις. Εντωμεταξύ βέβαια και μέχρι να καταλήξεις πώς θα πορευτείς, φρόντισε να περιορίσεις τις πολλές συναντήσεις εκείνης κι εκείνου, γιατί η άνεση και η γενναιοδωρία σ' αυτές τις περιπτώσεις δεν λειτουργούν ευεργετικά για κανέναν σας.