ΜΙΚΡΟ ΠΕΟΣ

16.02.2012
Υπάρχει χημεία, αλλά έχει μικρό πέος και το σεξ είναι λίγο δύσκολο, διαφορετικό, αλλά ωραίο δεν μπορώ να πω...

Γεια σου θεία Λουκία. Μ' αρέσει πολύ η στήλη σου και ήρθε και η σειρά μου να σου ζητήσω τη γνώμη σου. Εδώ και 2 μήνες γνώρισα κάποιον ετών 44 (εγώ είμαι 35) και πρόσφατα ολοκληρώσαμε τη σχέση μας. Μου φέρεται πάρα πολύ καλά, είναι πολύ τρυφερός μαζί μου και νιώθω και εγώ πολύ όμορφα μαζί του. Υπάρχει χημεία, αλλά έχει μικρό πέος και το σεξ είναι λίγο δύσκολο, διαφορετικό, αλλά ωραίο δεν μπορώ να πω. Ναι με προβληματίζει το μικρό πέος και επίσης κατά τη διάρκεια της επαφής εκεί που φτιάχνεται χαλαρώνει πάλι και μετά από λίγο ξαναφτιάχνεται, μέχρι να ολοκληρώσουμε. Είναι η ηλικία; Ή κάτι πρέπει να κάνω εγώ;

Γίνε φίλος της θείας Λουκίας και στο FaceBook

Αφού περνάς καλά, τι κάθεσαι και σκας Μαιρούλα μου; Μήπως θα τον βγάλεις σε καλλιστεία για πέη και θα χάσεις τα πρωτεία; "Άμα αρέσει του φορέση, ολουνού του κόσμου αρέση", λέει ο λαός και ταιριάζει γάντι στην περίπτωση σου.

Όπως θα διαπιστώσεις και μόνη σου καθώς θα προχωράει η σχέση σας, σιγά-σιγά θα βρείτε τις στάσεις εκείνες που σας ταιριάζουν καλύτερα και θα περνάτε ακόμη πιο όμορφα στο κρεβάτι.

Όσο για το ότι η στύση του αυξομειώνεται σε ένταση, είναι γιατί εκείνος προσπαθεί να κρατηθεί για να μην τελειώσει πριν από σένα και δεν είναι κάτι που χρειάζεται να σε προβληματίζει. Ε, βέβαια κι η ηλικία δεν βοηθάει σ' αυτά τα ζητήματα, αλλά εφόσον είναι... ετοιμοπόλεμος και έχει την απαραίτητη διάρκεια όλα είναι καλά κι ωραία.