δεν μπαινει!

20.02.2012
Εχω προσπαθησει με το αγορι μου να ολολκληρωσουμε, ομως το πεος δεν εχει καταφερει να μπει ποτε! Οσο και να το "σπρωξουμε", δεν βρισκουμε τρυπα!

Θα ηθελα να αναφερθω σε εσας πρωτα, πρωτου καταφυγω στον γυναικολογο! Εχω προσπαθησει με το αγορι μου να ολολκληρωσουμε, ομως το πεος δεν εχει καταφερει να μπει ποτε! Εχω κανονικα περιοδο και δεν ξερω αν εχω καποιο προβλημα ανατομικο! Ειμαι πολυ κλειστη και ειναι λες και δεν εχω κολπο! Οσο και να το "σπρωξουμε", δεν βρισκουμε τρυπα!

Γίνε φίλος της θείας Λουκίας και στο FaceBook

Εφόσον έχεις κανονικά περίοδο, δεν υπάρχει περίπτωση να μην έχεις κόλπο χρυσό μου. Αν δεν το έχετε κάνει ήδη, δοκιμάστε αρχικά με το δαχτυλάκι για να εντοπίσετε το σημείο και μετά προχωρήστε στη διείσδυση. Εφόσον είσαι παρθένα είναι φυσιολογικό να νιώθετε ότι υπάρχει αντίσταση, αλλά αν εκείνος επιμείνει, σίγουρα θα μπορέσει να διεισδύσει με μια σταθερή και αποφασιστική κίνηση και τότε θα νιώσετε και οι δύο σαν κάτι να "σπάει", εξ ου και η έκφραση για το "σπάσιμο της παρθενιάς".

Εννοείται βέβαια, όπως λέμε πάντα, ότι προηγουμένως θα έχετε κάνει αρκετά προκαταρκτικά, μέχρι να φτάσεις στο σημείο να θέλεις να τον νιώσεις πραγματικά μέσα σου, κι όχι απλά να το κάνεις για να το κάνεις. Επίσης, εκείνος πρέπει να είναι αρκετά ερεθισμένος, ώστε το πέος του να είναι εντελώς άκαμπτο, γιατί διαφορετικά δεν γίνεται δουλειά, ακόμη και παρθένα να μην είσαι.

Αν παρόλα αυτά εξακολουθείτε να δυσκολεύεστε, μπορείτε να δοκιμάσετε το ίδιο πράγμα με το να είσαι εσύ από πάνω του, ώστε να ρυθμίζεις με το βάρος σου την κλίση, την ταχύτητα και το βάθος της διείσδυσης. Τέλος, να θυμάσαι ότι λίγο ειδικό λιπαντικό με βάση το νερό, βοηθάει πολύ σ' αυτές τις φάσεις.

Προσπάθησε μ' αυτούς τους τρόπους λοιπόν και αν δεν δεις αποτέλεσμα, τότε δεν θα ήταν κακή ιδέα να απευθυνθείς σε κάποιον γυναικολόγο για αποκλείσεις το ενδεχόμενο να αντιμετωπίζεις πράγματι κάποιο ανατομικό πρόβλημα, πράγμα σπάνιο βέβαια.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ