Αυνανισμός

24.02.2012
Πόσο συχνά επιτρέπεται ο αυνανισμός για την υγεία;

Είμαι 16 ετών και θα ήθελα να σε ρωτήσω πόσο συχνά επιτρέπεται ο αυνανισμός για την υγεία. Θελω να πω πιο είναι το φυσιολογικο οριο για να μην προκαλεσω καποια βλαβη. Σε παρακαλω απάντησε μου!

Γίνε φίλος της θείας Λουκίας και στο FaceBook

Και να θέλεις, δεν μπορείς να προκαλέσεις καμιά βλάβη Πάνο μου, με τον αυνανισμό. Δηλαδή, μπορείς να αυνανίζεσαι ελεύθερα, όσο και όποτε θέλεις. Αρκεί μόνο να μην απορροφηθείς τόσο πολύ από αυτή τη δραστηριότητα που να αμελήσεις τις υποχρεώσεις σου και τα άλλα ενδιαφέροντα σου, ή την κοινωνική και την ερωτική σου ζωή.
Κατά τα άλλα ο αυνανισμός είναι μια ωφέλιμη πράξη που σε βοηθάει να γνωρίσεις καλύτερα το σώμα σου, να αποκτήσεις περισσότερο έλεγχο ως προς τη διάρκεια της στύσης σου και τη στιγμή της εκσπερμάτωσης (κάτι πολύ σημαντικό μελλοντικά για το συντροφικό σεξ) και ταυτόχρονα ενισχύει το ανοσοποιητικό σου σύστημα και το καρδιαγγειακό σου σύστημα, ενώ σε χαλαρώνει από το άγχος.
Άρα δεν έχεις κανένα λόγο να φοβάσαι τον αυνανισμό. Να ξέρεις μάλιστα, ότι όσα ακούς για τις αρνητικές επιπτώσεις του αυνανισμού στην υγεία είναι σκέτες κοινωνικές προκαταλήψεις χωρίς καμιά ιατρική βάση, γι' αυτό και δεν πρέπει να τους δίνεις καμιά σημασία. Απλά απόλαυσε τον, χωρίς ενοχές.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ