Στοματικό σεξ

24.06.2012
Δεν έχω κάποια σταθερή σχέση αυτή την περίοδο αλλά πολλοί μου ζητάνε διάφορα. Ένα από αυτά είναι και το στοματικό σεξ.

Αγαπητή θεία Λουκία. Είμαι ένα κορίτσι 14 χρονών. Δεν έχω κάποια σταθερή σχέση αυτή την περίοδο αλλά πολλοί μου ζητάνε διάφορα. Ένα από αυτά είναι και το στοματικό σεξ. Προσωπικά δεν αηδιάζω να κάνω κάτι τέτοιο. Θέλω να το κάνω επειδή το θέλω εγώ, για κανέναν άλλο. Και για να δοκιμάσω κάτι καινούριο. Είμαι μία σχετικά σεμνή κοπέλα, μικρό στήθος, μεσαίο ύψος, αδύνατη αλλά με ωραίες καμπύλες. Ποτέ δεν με σχολίαζαν για κάτι που έκανα γιατί δεν έδινα στόχο. Το πρόβλημα μου όμως τώρα είναι ότι αν κάνω κάτι τέτοιο και μαθευτεί εκτός απ' το ότι θα με μαλώσουν οι γονείς μου, οι κοπέλες θα αρχίσουν να με λένε τσούλα, τα αγόρια θα με λένε εύκολη και θα μ' ενοχλεί αυτό. Δεν θέλω να κάνω κάτι με όποιον να' ναι αλλά με κάποιον που πραγματικά θα μου αρέσει! Συμβούλεψε με, σε παρακαλώ... Να κάνω κάτι; Και αν κάνω πώς, πότε, πού, με ποιον κλπ. Θα περιμένω με αγωνία. Με εκτίμηση.

Γίνε φίλος της θείας Λουκίας και στο FaceBook

Νίνα μου, φυσικά και να μην κάνεις κάτι, τουλάχιστον όχι σ' αυτή τη φάση της ζωής σου και όχι κάτω από αυτές τις συνθήκες. Βλέπεις, το σεξ, είτε στοματικό, είτε άλλου τύπου δεν είναι πασατέμπο για να το προσφέρεις σε όποιον σου το ζητήσει.

Το σεξ, ιδιαίτερα στην ηλικία που είσαι, είναι μια εμπειρία που αξίζει να μοιραστείς μόνο με όποιον νιώθεις πραγματικά τρυφερά συναισθήματα και σου εμπνέει τόση εμπιστοσύνη που ξέρεις ότι δεν πρόκειται ποτέ να σε εκθέσει και να αρχίσει να λέει στους άλλους τι κάνετε στις ιδιαίτερες στιγμές σας.

Καταλαβαίνω ότι οι ερωτικές σου ορμές βρίσκονται σε έξαρση και είναι φυσιολογικό να έχεις περιέργεια και να θέλεις να πειραματιστείς, αλλά είναι καλύτερα να περιμένεις και να διαλέξεις με προσοχή το αγόρι εκείνο που θα ανταποκρίνεται στις προϋποθέσεις που είπαμε πιο πάνω.

Κάνε λίγη υπομονή λοιπόν και άκου το ένστικτο σου που προσπαθεί να σε προφυλάξει από τις κακοτοπιές.