Ηλικία και χαλάρωμα κόλπου

11.07.2012
Μετά απο λίγο καιρό το αγόρι μου μου είπε πως έχω μεγάλο κολπο. Απο τότε διαβασα στο womenonly οτι βοηθάνε οι ασκήσεις Κέγκελ αλλά...

Θεία Λουκία, χρειάζομαι βοήθεια. Είμαι 15 χρονών και είχα προχωρήσει με ένα αγόρι που τα είχαμε ένα χρόνο λίγους μήνες πριν την επέτειο του χρόνου μας. Μέχρι να χωρίσουμε κάναμε έρωτα συχνά. Όταν χωρίσαμε ένιωθα πως είχα κάνει λάθος επειδή είμαι μικρή. Μετά απο καιρό και ενώ σε όλες τις άλλες σχεσεις μου έλεγα ψέμματα πως δεν το έχω κάνει επειδή ντρεπομουν, αποφάσισα με μια καινουρια μου σχέση να παραδεχτώ την αλήθεια πως έχω κάνει σεξ στην ζωη μου αλλά μόνο μια φορά. Όταν αποφάσισα να το ξανακάνω για να αποκτήσω μια άλλη γνώμη. Μετά απο λίγο καιρό το αγόρι μου μου είπε πως έχω μεγάλο κολπο. Απο τότε διαβασα στο womenonly οτι βοηθάνε οι ασκήσεις Κέγκελ αλλά... Μήπως φταίει ότι προχώρησα αρκετά νωρίς και πως το είχα κάνει αρκετές φορες; Γίνεται ο κόλπος να χαλαρώσει τόσο εύκολα μέσα σε 2 σεξουαλικές εμπειριες; Σας ευχαριστώ και ελπίζω να μου απαντήσετε γιατί το έχω πολυ αναγκη. Νιώθω πολύ άσχημα για όλο αυτο.

Γίνε φίλος της θείας Λουκίας και στο FaceBook

Παυλίνα μου, ο φίλος σου σού λέει βλακείες. Μάλλον εκείνος δεν είναι και τόσο προικισμένος ή αρκετά έμπειρος, νιώθει μειονεκτικά και προσπαθεί να σε κάνει να νιώσεις ενοχές για κάτι που δεν έχει να κάνει μαζί σου.

Το σεξ δεν μπορεί επηρεάσει με κανένα τρόπο το μέγεθος του κόλπου, γιατί όπως έχουμε πει πολλές φορές, ο κόλπος είναι ιδιαίτερα ελαστικός, μπορεί να προσαρμοστεί στα πέη όλων των μεγεθών και επανέρχεται κάθε φορά στις αρχικές διαστάσεις του μετά την ερωτική πράξη.

Σταμάτα λοιπόν να τσιμπάς σε κάθε ιστορία που προσπαθεί να σε ενοχοποιήσει. Δεν υπάρχει κανένας λόγος για να νιώθεις άσχημα για ό,τι κάνεις, από τη στιγμή που σου δίνει χαρά και δεν βλάπτεις κανέναν άλλον μ' αυτό.

Όσο για τις ασκήσεις Κέγκελ, αυτές θα σε βοηθήσουν στο να ελέγχεις συνειδητά τις συσπάσεις του κόλπου σου και να κάνουν το σεξ πιο απολαυστικό για σένα και τον σύντροφο σου. Όμως όταν έχεις να κάνεις με κομπλεξικό, οι ασκήσεις Κέγκελ δεν μπορούν να κάνουν τίποτα, αφού εκείνος πάλι κάτι άλλο θα βρει για να σε υποβιβάσει.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ