Κολλημα με τα ποδια της

22.08.2012
Eχω τρέλα με τα πόδια της με φτιάχνει πάρα πολύ μέχρι με τα δάχτυλα της θέλω να ασχολούμαι. Είναι κάτι φυσιολογικό;

Καλησπέρα θεία Λουκία το ξέρω ότι είναι για γυναίκες το σαιτ σας αλλά αν γίνεται θα ήθελα να μου απαντήσετε και να με βοηθήσετε σε κάτι. Είμαι 24 και εδώ και 1 μήνα τα έφτιαξα με μια κοπέλα με την οποία έχουμε κάνει σεξ. Το θέμα όμως είναι ότι έχω τρέλα με τα πόδια της με φτιάχνει πάρα πολύ μέχρι με τα δάχτυλα της θέλω να ασχολούμαι. Πρώτη φορά μου συμβαίνει αυτό,ενώ στις προηγούμενες σχέσεις σχεδόν καθόλου (εκεί είχα άλλα βίτσια).Θα ήθελα ας πούμε να τελειώσω στα πόδια της. Είναι κάτι φυσιολογικό; Πως να της το πω; Γιατί εκτός απο όλα τα άλλα θα είνα και αυτό κάτι που θα με ευχαριστούσε πολύ. Είμαι πολύ ερωτευμένος και την αγαπώ πολυυυυ!!!!! Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Γίνε φίλος της θείας Λουκίας και στο FaceBook

Μπίλη μου, αφού έχεις φάει κόλλημα με τα πόδια της και το θέλεις τόσο πολύ, δεν χάνεις τίποτα να τεστάρεις τα νερά και να μοιραστείς μαζί της τη φαντασίωση σου. Δηλαδή αφού της πεις κάποιες φορές πόσο σου αρέσουν και σε φτιάχνουν τα πόδια της, μπορείς να της εξομολογηθείς ότι φαντασιώνεσαι πως τελειώνεις εκεί κι ανάλογα με την αντίδραση της να προχωρήσεις ή όχι.

Εννοείται πως αν σου το επιτρέψει, θα το κάνεις μεν, αλλά θα πρέπει να την έχεις ικανοποιήσει πλήρως προηγουμένως κι ότι δεν θα το κάνεις σκοινί-κορδόνι.

Αν πάλι εκείνη λιποθυμήσει από την έκπληξη ή δείξει ότι σοκάρεται με οποιονδήποτε άλλο τρόπο, τότε καλύτερα να το ξεχάσεις μέχρι νεοτέρας (γιατί πάντα έχεις ελπίδες ότι μπορεί αργότερα να συνηθίσει στην ιδέα και να στο προτείνει από μόνη της).

Όσο για το πόσο φυσιολογικό είναι να έχεις τέτοιο κόλλημα θα σου πω ότι το φετίχ των ποδιών είναι από τις πιο κοινές παραφιλίες (όπως λέγονται επισήμως στα ελληνικά αυτές οι ερωτικές ιδιαιτερότητες) κι εφόσον η σεξουαλική σου δραστηριότητα δεν περιορίζεται αποκλειστικά εκεί, αλλά μπορείς να διεγερθείς και να ικανοποιηθείς και με άλλους τρόπους, δεν έχεις κανένα λόγο ν' ανησυχείς για την ψυχολογική σου ισορροπία.