Ανυπαρκτος οργασμός και χαλαρωση κόλπου

08.09.2012
Το αγορι μου μού είπε πως όταν έχω πολλά υγρά δεν νιώθει κάτι, δεν νιώθει ιδια τριβή (αυτό παει να πει δηλ πως έχω πολύ χαλαρό κόλπο)...

Θεία Λουκία θελω να μου εξηγησεις καποια πραγματα τα οποια πιστεύω εισαι η μόνη που θα τα εξηγήσει κατανοητά! Κάνω σεξ εδώ και 3 χρόνια περίπου ποτέ ομως δεν έχω βιώσει την εμπειρία του οργασμου! Επίσης με το αγορι που ειμαι τώρα 1 χρόνο μου είπε πως όταν έχω πολλά υγρά όταν το κάνουμε δεν νιώθει κάτι, δεν νιώθει ιδια τριβή (αυτό παει να πει δηλ πως έχω πολύ χαλαρό κόλπο) . Λές θεία Λουκία γι αυτό το λόγο, επειδή εχώ χαλαρό κόλπο να μην έχω και οργασμό; Τι μπορώ να κάνω; Υπάρχει τρόπος να αποτρέψω την χαλάρωση ή τα πολλά υγρά για να είναι καλύτερα; Θέλω απελπισμένα την συμβουλή σου!

Γίνε φίλος της θείας Λουκίας και στο FaceBook

Κορίτσι μου, δεν μου λες την ηλικία σου αλλά από τα συμφραζόμενα καταλαβαίνω ότι πρέπει να είσαι αρκετά νεαρή κι εφόσον είσαι αρκετά νεαρή σίγουρα δεν έχεις πίσω σου μερικές γέννες οι οποίες θα δικαιολογούσαν κάποια χαλάρωση στον κόλπο (αυτή είναι η μόνη αιτία που μπορεί να οδηγήσει σ' αυτή την κατάσταση). Συνεπώς, τόσο ως προς το θέμα του οργασμού, όσο και ως προς την αίσθηση που έχει το αγόρι σου, κάπου αλλού είναι το πρόβλημα.

Επίσης, το γεγονός ότι έχεις ολοκληρωμένες σχέσεις εδώ και τρία χρόνια δεν λέει τίποτα, γιατί αν σ' αυτό το διάστημα κάνεις έρωτα αραιά και πού και με διαφορετικούς συντρόφους, είναι λογικό να μην έχεις συνηθίσει πλήρως τη διαδικασία της σεξουαλικής πράξης, να μην νιώθεις απόλυτα άνετα με το σώμα σου και να μην μπορείς να είσαι όσο ενεργητική χρειάζεται για να βιώσεις τον οργασμό.

Ακόμη, αν το αγόρι με το οποίο είσαι μαζί τώρα συνεχώς σε κριτικάρει και σε πιέζει να "αποδώσεις" στο κρεβάτι η κατάσταση δυσκολεύει ακόμη περισσότερο, αφού είναι επόμενο να κομπλάρεις και να μην μπορείς αφεθείς, κάτι που είναι απαραίτητο για τη σεξουαλική απόλαυση σου.

Τώρα, η αφθονία υγρών που έχεις, αφενός πρέπει να ξέρεις ότι είναι απαραίτητη για την διείσδυση και αφετέρου δείχνει ότι είσαι αρκετά ερεθισμένη για να μπορέσεις να προχωρήσεις στο επόμενο στάδιο διέγερσης και κάποια στιγμή να φτάσεις στην κορύφωση.

Όμως το γεγονός ότι αυτό δεν συμβαίνει, με κάνει να υποψιαστώ ότι το αγόρι σου δεν είναι και ο καλύτερος των εραστών και ότι πιθανότατα έχει σχετικά μικρό πέος, γι' αυτό και δεν νιώθει τίποτα όταν εσύ είσαι έτοιμη να τον δεχτείς μέσα σου.

Μια λύση θα ήταν λοιπόν, να τον αφήσεις και να ψάξεις για κάποιον που να είναι πιο έμπειρος και πιο γενναιόδωρος σε περιποιήσεις απέναντι σου. Ωστόσο, αν δεν θέλεις να τον αφήσεις, αυτό που μπορείς να κάνεις για να βοηθήσεις την κατάσταση (ως έναν βαθμό τουλάχιστον) είναι πρώτον, να διαβάζεις τακτικά τη στήλη του Sex που φιλοξενούμε στο WomenOnly, όπου θα βρεις μεγάλη γκάμα από ερωτικά κόλπα, γνώσεις και τεχνικές για να εφαρμόσεις στην πράξη και να τις μεταδόσεις στον καλό σου και δεύτερον, να προπονηθείς στις ασκήσεις Κέγκελ, οι οποίες θα σε βοηθήσουν ν' αποκτήσεις καλύτερο έλεγχο των μυών του κόλπου και θα συμβάλουν σημαντικά στην κατάκτηση του οργασμού σου.

Λεπτομέρειες σχετικά με το θέμα θα βρεις στο άρθρο "Ασκήσεις Κέγκελ: η γυμναστική της ηδονής", βάσει του οποίου θα καταλάβεις ακριβώς περί τίνος πρόκειται.

Τέλος, να θυμάσαι πως το πιο σημαντικό απ' όλα στην απόλαυση του του σεξ είναι να μην την σκέφτεσαι αλλά απλώς να τη νιώθεις, δηλαδή ν' αφήνεσαι στις αισθήσεις σου χωρίς κάποιο στόχο και χωρίς βιασύνες, αφού αγάλι, αγάλι γίνεται η αγουρίδα μέλι...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ