Δεν μπορεσα να προχωρησω

27.09.2012
Ενω περιμενα να με σταματησει η να με χαστουκισει εκεινη ξεκουμπωσε το σουτιεν της, και εγω αντι να παρω φορα και να προχωρησω κομπλαρα τελειως

Θεια Λουκια γεια και συγχαρητηρια για τη στηλη σου. Ειμαι 17 χρονων και ακομα δεν εχω ολοκληρωσει αν και εχω εδω και 6 μηνες σχεση με μια συνομηλικη μου. Πριν 1-2 εβδομαδες εκει που ειμασταν μονοι μας και φιλιομασταν και ειχαμε αναψει και οι δυο αρκετα, πηρα το θαρρος και της επιασα το στηθος και ενω περιμενα να με σταματησει η να με χαστουκισει εκεινη ξεκουμπωσε το σουτιεν της, και εγω αντι να παρω φορα και να προχωρησω κομπλαρα τελειως και εμεινα να την κοιταζω σαν χαζος. Δεν μπορω να εξηγησω πως επαθα κατι τετοιο και εχασα και μια μεγαλη ευκαιρια για να ολοκληρωσω. Απο τοτε δεν εχουμε ξαναμιλησει και μαλλον θα προσβληθηκε και εκεινη απο τη σταση μου. Τι με συμβουλευεις να κανω απο εδω και περα;

Λευτέρη μου, κατ' αρχήν πρέπει να συνηθίσεις στην ιδέα ότι υπάρχουν πολλά κορίτσια στην ηλικία σου που είναι πλέον θετικά στην ιδέα του σεξ και δεν θα πρέπει να ξαφνιάζεσαι τόσο. Έπειτα νομίζω ότι θα πρέπει να έρθεις σε επαφή με το κορίτσι σου, να της εξηγήσεις ότι αντέδρασες έτσι από αμηχανία κι ότι δεν ήθελες με τίποτα να την προσβάλλεις, αλλά ότι αντιθέτως την θέλεις πολύ και θα ήθελες να συνεχίσετε αυτό που αφήσατε στη μέση εκείνη την ημέρα.
Εννοείται ότι δεν θα της τα πεις όλα αυτά στην ίδια πρόταση, αλλά θα της στείλεις πρώτα ένα μήνυμα ζητώντας συγνώμη και ένα ραντεβού μαζί της. Λογικά, αν εκείνη ένιωθε κάτι έστω ελάχιστο για σένα κι αν είναι στοιχειωδώς ισορροπημένος άνθρωπος, θα θέλει πολύ να σε δει και να καταλάβει τι μεσολάβησε.
Αν πάλι δεν θέλει να σε δει και σε έχει καταχωρήσει στα μαύρα κατάστιχα, τότε, δεν μπορείς να κάνεις και πολλά παρά μόνο να χρησιμοποιήσεις την εμπειρία σου για να φερθείς πιο ψύχραιμα στην επόμενη κατάκτηση σου.