Ερωτικα βοηθηματα

04.10.2012
Σκεφτομαστε να χρησημοποιησουμε καποια ερωτικα βοηθηματα οπως χειροπεδες, στολες, ρολους κτλ! Το θεμα ειναι οτι κ εγω θελω αλλα κομπλαρω

Θεία Λούκια γεια σου! Διαβαζω πολυ συχνα τη στηλη σου και πολλες φορες μ βοηθησε! Το θεμα που με απασχολει ειναι οτι εγω και ο συντροφος μου σκεφτομαστε να χρησημοποιησουμε καποια ερωτικα βοηθηματα οπως χειροπεδες, στολες, ρολους κτλ! Το θεμα ειναι οτι κ εγω θελω αλλα κομπλαρω γτ σκεφτομαι οτι δν ειναι κατι φυσιολογικο! Ειναι κακο ν χρησημοποιησουμε βοηθηματα; Και κατα ποσο ειναι φυσιολογικο; Σ'ευχαριστω πολυ και ελπιζω να μου απαντησεις!

Κοπέλα μου, δεν υπάρχει τίποτα το ανώμαλο στο να χρησιμοποιείτε σεξουαλικά βοηθήματα για να εμπλουτίσετε την ερωτική σας ζωή, αρκεί να το ευχαριστιέστε και οι δύο.
Μάλιστα, θα έλεγα ότι τα ερωτικά βοηθήματα είναι το αλατοπίπερο σε μια μακροχρόνια σχέση, αφού όσο πάθος κι αν νιώθετε ο ένας για τον άλλον, μετά από κάποια χρόνια λογικό είναι να έχετε εξαντλήσει το ρεπερτόριο σας και να χρειάζεστε κάποια ανανέωση.
Χρησιμοποιήστε άφοβα τη φαντασία σας λοιπόν και δοκιμάστε ό,τι σας κατεβαίνει στο κεφάλι. Για να σου δώσω μερικές ιδέες, δεδομένου ότι νιώθεις κάπως αμήχανα μ' αυτή την προοπτική και για να μην μπείτε στα έξοδα, πριν τσεκάρετε ότι όντως αξίζει να επενδύσετε στον ανάλογο εξοπλισμό, θα σου έλεγα να αρχίσετε με απλά αντικείμενα οικιακής χρήσης, όπως π.χ. τη ζώνη μιας μεταξωτής ρόμπας για δέσιμο αντί για χειροπέδες, ή ένα φουλάρι για το κλείσιμο των ματιών αντί για τις ειδικές μάσκες.
Περισσότερες ιδέες για παιχνίδια και τεχνικές στο κρεβάτι θα βρεις στη στήλη του Sex που φιλοξενούμε στο WomenOnly, η οποία δεν έχει γίνει τυχαία μια από επιτυχημένες στα σχετικά θέμα στο χώρο του διαδικτύου.