Ντροπη για το στηθος

06.01.2013
Η περιοχη γυρω απο τις ρωγες ειναι μεγαλη και αισθανομαι παρα πολυ αβολα για την στιγμη που θα με δει χωρις σουτιεν...

Θεια Λουκια, ντρεπομαι παρα πολυ για το στηθος μου. Ειναι αρκετα μεγαλο και αρεσει στον συντροφο μου. Ομως, η περιοχη γυρω απο τις ρωγες ειναι μεγαλη και αισθανομαι παρα πολυ αβολα για την στιγμη που θα με δει χωρις σουτιεν... Βοηθεια!

Γίνε φίλος της θείας Λουκίας και στο FaceBook

Καλή μου, δεν υπάρχει κανένας λόγος να ντρέπεσαι γι' αυτό που είσαι. Κάθε άνθρωπος έχει τις ιδιαιτερότητες του κι αυτό είναι που κάνει τον κόσμο πιο ενδιαφέροντα, αφού ο καθένας μπορεί να βρει εκείνον που του ταιριάζει και πίστεψε με, πάντα υπάρχει κάποιος για να παίξει αυτόν τον ρόλο.
Όπως δεν έχουν όλοι οι άνθρωποι το ίδιο γούστο ως προς το φαγητό, έτσι δεν έχουν και το ίδιο γούστο ως προς τον σύντροφο τους. Εφόσον λοιπόν ο δικός σου αρέσκεται στο μεγάλο στήθος, δεν υπάρχει κανένας λόγος ν' ανησυχείς. Άλλωστε, τις περισσότερες φορές ένα μεγαλύτερο στήθος είναι λογικό να έχει και κάπως μεγαλύτερες θηλές σε σύγκριση με ένα μικρότερο.
Γι' αυτό σταμάτα να σκέφτεσαι αρνητικά και σκέψου πώς θέλεις να εξελιχθεί γενικότερα αυτή η πρώτη σας ερωτική συνεύρεση και τι περιμένεις από εκείνον προκειμένου να ταιριάξει μαζί σου, χωρίς να παγιδεύεις τον εαυτό σου. Δεν είσαι αντικείμενο προς κατανάλωση. Ερωτευμένη κοπέλα είσαι και ως τέτοια ο στόχος σου είναι να παίρνεις και να δίνεις ικανοποίηση στον σύντροφο σου σε όλα τα επίπεδα (σωματικό, πνευματικό και συναισθηματικό) σε ίσες δόσεις και με ίσους όρους.