Εχω οργασμο;

12.01.2013
Nιωθω ενα αποτομο σαν γαργαλιτο με μια απίστευτη αισθηση και ο πρωκτος μου με τον κολπο μου εχουν συσπάσεις.

Θεια Λουκια μου. Ειμαι 15 χρονων και παρθενα. Εδω και κατι μηνες βλεπω ερωτικες ταινιες παιζοντας απαλα με την κλειτορίδα μου. Μονο αυτο. Μετα απο καποια λεπτα νιωθω ενα αποτομο σαν γαργαλιτο με μια απίστευτη αισθηση και ο πρωκτος μου με τον κολπο μου εχουν συσπάσεις. Μετα σταματάω και νιωθω αυτη την αισθηση για κανα μισαωρο ακομα χωρις τις συσπάσεις. Αυτο ειναι που λεμε οργασμός; Γινεται να το παθεις μονο χαϊδεύοντας την κλειτορίδα;

Γίνε φίλος της θείας Λουκίας και στο FaceBook

Μαίρη μου, ο οργασμός δεν είναι κάτι που παθαίνεις (αφού δεν είναι κάτι κακό), είναι κάτι που σου βιώνεις και ναι, αυτό που περιγράφεις φαίνεται ότι είναι οργασμός. Το ότι νιώθεις έτσι απλά με τη διέγερση της κλειτορίδας σου είναι απόλυτα φυσιολογικό, αφού η κλειτορίδα είναι πάντα η βασική πρωταγωνίστρια της γυναικείας σεξουαλικής ικανοποίησης, ακόμη κι όταν μιλάμε για κολπική σεξουαλική επαφή.
Σε κάθε περίπτωση, να ξέρεις ότι βρίσκεσαι σε πολύ καλό δρόμο κι ότι η εμπειρία που αποκτάς εξερευνώντας το σώμα σου θα σε βοηθήσει να απολαμβάνεις περισσότερο και το συντροφικό σεξ, όταν έρθει η ώρα.