Απορια: Καλή στο κρεβάτι;

31.03.2013
Με ποιο ή ποια κριτηρια λένε οι αντρες οτι μια γυναικα ειναι καλη στο κρεβατι;

Θεία Λουκία γεια σου σ ευχαριστουμε για τις συμβουλες που μας δινεις. Θα ηθελα να μου λυσεις μια απορια. Με ποιο ή ποια κριτηρια λένε οι αντρες οτι μια γυναικα ειναι καλη στο κρεβατι; Περιμενω απαντηση σου σε ευχαριστω εκ των προτερων.

Γίνε φίλος της θείας Λουκίας και στο FaceBook

Μένια μου, το τι θεωρεί ο καθένας καλό ή κακό εξαρτάται αφενός από τις προσδοκίες του κι αφετέρου από τις προηγούμενες εμπειρίες του. Επίσης, εξαρτάται από το πόσο συναισθηματικά φορτισμένος είναι απέναντι σου.

Δηλαδή, αν υποθέσουμε ότι εσύ και κάποια άλλη κάνετε τα ίδια πράγματα ακριβώς στο κρεβάτι, εκείνος θα θεωρήσει "καλύτερη" εκείνη με την οποία νοιώθει περισσότερο συνδεδεμένος συναισθηματικά.

Με άλλα λόγια, δεν υπάρχει αντικειμενικό κριτήριο στην ερώτηση σου. Ωστόσο, η άνεση με την οποία αντιμετωπίζεις το σώμα σου και το σώμα του (χωρίς ντροπές και προκαταλήψεις), το κατά πόσο είσαι ανοιχτή σε πειραματισμούς και το πόσο ελεύθερα και αυθόρμητα εκφράζεις την ικανοποίηση σου (εφόσον αυτή υπάρχει και όχι ψεύτικα), σου δίνουν έξτρα μπόνους.

Συνοψίζοντας, το ζήτημα της "αποτελεσματικότητας" είναι συνδεδεμένο σε μεγάλο βαθμό με την επιβεβαίωση που προσφέρεις σε κάθε άντρα.

Ωστόσο, επειδή δεν ζεις τη ζωή σου για να επιβεβαιώνεις τους άντρες αλλά για να περνάς καλά πρώτα απ' όλα για σένα την ίδια, φρόντισε πρώτα αυτό (να περνάς καλά) και όλα τα άλλα θα έρθουν από μόνα τους. Η χαρά σου, χαρά μου, που λένε.