Ανάμεσα σε δύο κόσμους;

08.04.2013
Τώρα είμαι με έναν άντρα, περνάμε καλά κάνουμε καλό σεξ αλλά μου λείπει το σεξ με γυναίκα. Τι μπορώ να κάνω να σταματήσω να το σκέφτομαι;

Αγαπητή θεία Λουκία είμαι 19 χρονών και πριν απο 2 χρόνια έκανα σχέση με γυναίκα. Ήταν η πρώτη φορά που έκανα σεξ με γυναικα αλλά μου άρεσε πάρα πολύ την ερωτεύτηκα και εκείνη εμένα και έτσι κάναμε σχέση που κράτησε 1μιση χρόνο... Τώρα είμαι με έναν άντρα, περνάμε καλά κάνουμε καλό σεξ αλλά μου λείπει το σεξ με γυναίκα. Τι μπορώ να κάνω να σταματήσω να το σκέφτομαι; Δεν θα μπορώ ποτέ πλέον να είμαι απόλυτα ολοκληρωμένη με έναν άντρα;

Γίνε φίλος της θείας Λουκίας και στο FaceBook

Νάντια μου, γιατί να περιοριστείς στη μία ή την άλλη επιλογή, αν μπορείς να συνδυάσεις και τα δύο; Αν γενικότερα σου αρέσει το σεξ με άντρες, αλλά θέλεις και το κάτι παραπάνω από μια γυναίκα, μπορείς να προτείνεις στον καλό σου να δημιουργήσετε ένα ερωτικό τρίο, μια από τις πιο κοινές (και συχνά ανεκπλήρωτες) φαντασιώσεις των αρσενικών.

Γι' αυτό θα ήταν καλό να ενημερώσεις τον σύντροφο σου για το παρελθόν σου ώστε να του βάλεις στο μυαλό τον σπόρο αυτής της ιδέας και να δεις που θα σου την προτείνει από μόνος του.

Αν πάλι η ιδέα του σεξ με άντρες δεν σε ενθουσιάζει και τόσο συνολικά και στην ουσία αυτό που λαχταράς είναι το σεξ με γυναίκες, τότε αρκεί να παραδεχτείς στον εαυτό σου ότι είσαι ομοφυλόφιλη και να στρέψεις όλο το ενδιαφέρον σου σ' αυτή την κατεύθυνση, αντί να αναλώνεσαι σε αδιάφορες καταστάσεις που σε αφήνουν ανεκπλήρωτη.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ