Αποφεύγει το σεξ

22.04.2015
Μια μου λεει νιωθω μαζι σου σαν να κανω ιεροτελεστεια και την άλλη ότι το σεξ για κείνον ειναι δευτερεύον.

Καλησπέρα σας! Έχω ένα μεγάλο προβλημα, ειμαι 36 γνώρισα κάποιον 34 χρονων. Είναι καλός, με φροντίζει πολύ, είμαστε μαζί ενάμιση μηνα. Στον ερωτα έχω θέμα, βλέπω με αποφεύγει με δικαιολογίες άγχος και καλά ποτε φταίει το ποτό, ποτε ζαλίζεται, όσες φορες έχω κάνει το βήμα να γίνει η πράξη κανουμε σεξ κ σταματαει λεγοντας ότι δεν μπορει δεν τελειωνει. Του λεω τι συμβαινει κ δεν θες; Μια μου λεει σε βλεπω σοβαρα, μια μου λεει νιωθω μαζι σου σαν να κανω ιεροτελεστεια ή ότι το σεξ για κείνον ειναι δευτερεύον ή οταν καθομαστε στο κρεβατι εχει τυχει να μου πει κ μονο να σε εχω αγκαλια αυτο μου φτανει. Του εδειηξα οτι στεναχωριεμαι πολυ κ δεν μπορω ετσι. Ειπε θα στρωσει. Τι να υποθεσω; Σας παρακαλω απαντηστε μου.

Γίνε φίλος της θείας Λουκίας και στο FaceBook

Ντίνα μου, είναι σαφές ότι ο άντρας αυτός έχει προβλήματα στυτικής δυσλειτουργίας. Τώρα, γιατί τα έχει δεν μπορώ να το ξέρω. Αν έχεις αποκλείσει το ενδεχόμενο να είναι γκέι -κάτι που θα δικαιολογούσε το να αποφεύγει το σεξ- τότε βάλε στο μυαλό σου ένα χρονοδιάγραμμα κι αν δεν συμμορφωθεί μέσα σ' αυτό φρόντισε να τον στείλεις. Μπορεί να είναι εξαίρετος άνθρωπος σε όλα τα άλλα, αλλά δεν έχει νόημα να διατηρήσεις ερωτική σχέση μαζί του όταν δεν σε ικανοποιεί και σ' αυτή την περίπτωση θα ήταν καλύτερα να μείνετε φίλοι.

Εντωμεταξύ βέβαια οφείλεις να του ξεκαθαρίσεις ότι εσύ δεν τον βλέπεις σαν αδελφή ψυχή και δεν σου φτάνει να κάθεστε αγκαλιά, ότι το σεξ είναι σημαντικό για σένα και ότι δεν θα μπορέσεις να συνεχίσεις έτσι για πολύ.

Να θυμάσαι τέλος, ότι υπάρχουν κάποιοι άντρες που χρησιμοποιούν το σεξ για να σε ελέγξουν και ότι γενικότερα όταν δείχνουν τόσο δύσκολοι στο κρεβάτι σημαίνει ότι είναι πολύ μπλεγμένοι με τα ψυχολογικά τους, κάτι που είναι πολύ κακό σημάδι όταν ψάχνεις για μια σοβαρή, σταθερή σχέση, γιατί θα σε ταλαιπωρήσουν πολύ και χαρά δεν θα βλέπεις στη ζωή σου.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ