Ερωτική εξομολόγηση

23.04.2015
Αυτός με κοιτάει όταν κάνουμε μάθημα και στα διαλείμματα και έχει πει σε μια φίλη μου ότι δεν τον ενδιαφέρω και έχουν γίνει πολλά.

Γεια σας θεία Λουκία δεν ξέρω αν μπορείτε να με βοηθήσετε στο πρόβλημα μου... Πάω δευτέρα Γυμνασίου, είναι ένα αγόρι που μου αρέσει και αυτός το ξέρει και κάνουμε μαζί αγγλικά 2 φορές την βδομάδα. Αυτός με κοιτάει όταν κάνουμε μάθημα και στα διαλείμματα και έχει πει σε μια φίλη μου ότι δεν τον ενδιαφέρω και έχουν γίνει πολλά μαζί του.

Δεν μπορώ να του μιλήσω γιατί είμαι ντροπαλή αλλά με ενθάρρυνση απλό τις φιλες μου του έγραψα σε ενα χαράκι αυτα που νιωθω απο την αρχη της σχολικής χρονιάς. Θα του δώσω αυριο στο σχόλασμα και ελπίζω να γινει κατι όταν θα παμε εκδρομή μονοήμερη την άλλη εβδομάδα. Ήθελα να του δώσω το χαρτάκι χθες αλλα δεν τον πρόλαβα και σημερα ειχε εξαωρο και δεν τον ειδα οταν εφευγε.

Σημερα όμως πήγα για λιγο στις βρύσες για να γεμισω το μπουκαλι μου με μια φιλη μου και αυτος περασε διπλα μου και εγω το ηξερα αλλα δεν κοιταξα και μου λεει αυτη η φιλη μου οτι με κοιταξε για λιγο και μετα γυρισε και με κοιτουσε μεχρι να φυγω και τον ειδα που γυρισε αποτομα το κεφαλι του και τωρα πιστευω οτι οσο λιγοτερη σημασια του δινω αυτος μου δινει περισοτερη σημασια και αυτο ειναι καλο και θα ήθελα την γνώμη σου τι θα πρέπει να κάνω.

Γίνε φίλος της θείας Λουκίας και στο FaceBook

Κυριακή μου, αυτό που υποτίθεται ότι είπε στη φίλη σου, απ' ότι καταλαβαίνω δεν ισχύει. Μπορεί η φίλη σου να μην κατάλαβε ή να σου λέει ψέματα ή μπορεί εκείνος να ντράπηκε να της πει την αλήθεια.

Σε κάθε περίπτωση, αυτό που μπορείς να κάνεις είναι να του δείξεις ότι σου αρέσει, δηλαδή να τον κοιτάς στα μάτια, να του χαμογελάς και να του πιάνεις την κουβέντα. Όμως να θυμάσαι ότι δεν τρέχουμε πίσω από τ' αγόρια ποτέ και για κανένα λόγο, γι’ αυτό και είναι καλύτερα που δεν του έδωσες το χαρτάκι.

Αν σ' αρέσει κάποιος, του δίνεις να καταλάβει ότι σ' αρέσει κι εσένα όπως είπαμε και περιμένεις να κάνει εκείνος κίνηση. Αν δεν την κάνει μετά από κάποιο καιρό (2-3 εβδομάδες π.χ.), δεν κάνεις τίποτα απολύτως, ούτε δείχνεις πειραγμένη, ούτε βάζεις άλλους να του μιλήσουν, δεν του δίνεις χαρτάκια και σταματάς να του δείχνεις ιδιαίτερη συμπάθεια.

Αυτό γιατί, 1ον) αν τρέχεις από πίσω του και σε θέλει, δεν του αφήνεις το περιθώριο να σε κατακτήσει και έτσι σε εκτιμάει λιγότερο, 2ον) αν τρέχεις από πίσω του και τα φτιάξετε, θα είσαι μέσα στην ανασφάλεια γιατί δεν θα είσαι ποτέ σίγουρη πόσο σε θέλει πραγματικά και 3ον) αν τρέχεις από πίσω του και δεν σε θέλει, του γίνεσαι κουραστική και σου βγαίνει το όνομα ότι τρέχεις πίσω από τα αγόρια και είσαι "εύκολη" κι αυτό δεν είναι καθόλου γοητευτικό για μια κοπέλα.

Άσε λοιπόν τα χαρτάκια κατά μέρος και μην μπλέκεις τις φίλες σου ή οποιονδήποτε άλλον σ’ αυτή την υπόθεση. Οι τρίτοι σ' αυτές τις περιπτώσεις μόνο παρεξηγήσεις δημιουργούν και δεν βγάζουν ποτέ σε καλό.

Τέλος πρέπει να σου πω ότι αν είσαι σίγουρη πως εκείνος ξέρει ότι σ’ αρέσει, τόσο καιρό αλλά δεν κάνει κίνηση, καλύτερα να το αφήσεις και να κρατήσεις την αξιοπρέπεια σου, παρά να του δίνεις δικαίωμα να σε σχολιάζει με την παρέα του.