Γιατι αρνειται

24.04.2015
Ειμαι ερωτευμενη και θελω να αποκτησω το παιδι του. Γιατι ενω κι εκεινος θελει παιδια, δεν δεχεται;

Ειμαι ερωτευμενη και θελω να αποκτησω το παιδι του. Εκεινος αρνειται. Λεει οτι ωρες ωρες τον τρομαζω. Γιατι ενω θελει παιδια δεν δεχεται; Μηπως δεν με θεωρει το προσωπο που θελει για μανα του παιδιου του;

Γίνε φίλος της θείας Λουκίας και στο FaceBook

Στέλλα μου, για να σου δώσω μια πιο εύστοχη απάντηση θα με βοηθούσε πολύ περισσότερο να ήξερα τις ηλικίες σας, το πόσο καιρό είσαστε μαζί, το αν βρίσκεστε σε καλή οικονομική κατάσταση, αν ζείτε σε καλό περιβάλλον και άλλες τέτοιες λεπτομέρειες, οι οποίες είναι καθοριστικές στην απόφαση της τεκνοποίησης για κάθε άντρα και για κάθε γυναίκα.

Όμως το γεγονός ότι δεν μου δίνεις να καταλάβω το πλαίσιο της σχέσης σας, με κάνει να καταλαβαίνω γιατί τον τρομάζεις. Βλέπεις, το να είσαι ερωτευμένη δεν είναι επαρκής λόγος από μόνος του για να κάνεις παιδί. Μπορεί να το νιώθεις σαν παρόρμηση αλλά δεν είναι απαραίτητο να υποκύπτεις σε όλες τις παρορμήσεις σου, ακόμη κι όταν είσαι ερωτευμένη.

Ένα παιδί σημαίνει μια μεγάλη ευθύνη. Σημαίνει ότι πρέπει να είσαι σε θέση να του προσφέρεις ένα όσο γίνεται πιο ασφαλές και σταθερό περιβάλλον με εξασφαλισμένη τροφή και στέγη και αργότερα σωστή εκπαίδευση. Σημαίνει επίσης ότι θα πρέπει να είσαι σε θέση να το μεγαλώσεις με αγάπη, αφοσίωση και υπευθυνότητα, ιδανικά μαζί με τον πατέρα του.

Εσύ όλα αυτά δεν τα σκέφτεσαι καν. Λογικό είναι λοιπόν εκείνος να αρνείται να σε κάνει μητέρα των παιδιών του. Τουλάχιστον για την ώρα και μέχρι να σοβαρευτείς και να καταλάβεις ότι ο έρωτας δεν αρκεί για να δημιουργήσεις και ν’ αναστήσεις μια οικογένεια. Αν αλλάξεις μυαλά, μπορεί κι εκείνος ν’ αλλάξει γνώμη.