Τις πταιει;

06.05.2015
Μου ειπε πως προσπαθησε πολλες φορες να με δει σοβαρα δεν μπορεσε ομως και σε αυτο φταιω εγω!

Ειμαι ωραια κοπελα και σπουδαζω σε μια υψηλοβαθμη σχολη. Παντα μπορουσα να περασω καλα με οποιο αγορι μου αρεζε δεν με ηθελε ομως κανενας τους για σοβαρη σχεση. Ακομα και το αγορι που ηθελα παρα πολυ και που η ιστορια μας τραβηξε πεντε χρονια μου ειπε πως προσπαθησε πολλες φορες να με δει σοβαρα δεν μπορεσε ομως και σε αυτο φταιω εγω! Τι φταιει για ολο αυτο θεια; Γιατι να μην μπορω να συναψω μια υγιη ερωτικη σχεση;

Γίνε φίλος της θείας Λουκίας και στο FaceBook

Κάτια μου, παρότι δεν μου δίνεις αρκετές λεπτομέρειες για να καταλάβω πού και σε ποια στιγμή σκαλώνουν κάθε φορά οι ερωτικές σου περιπέτειες, υποψιάζομαι πως ένα βασικό πρόβλημα υπάρχει στο ότι έχεις πολύ μεγάλη ιδέα για τον εαυτό σου κι αυτό δεν βοηθάει τους άλλους να σε πλησιάσουν και να σε εκτιμήσουν πραγματικά.

Τουλάχιστον ο τρόπος που μου συστήνεσαι, «είμαι ωραία κοπέλα και σπουδάζω σε μια υψηλόβαθμη σχολή», με οδηγεί στο συμπέρασμα ότι βλέπεις τους άλλους αφ’ υψηλού και ότι περιμένεις να λαμβάνεις σχεδόν δικαιωματικά μια προνομιακή αντιμετώπιση.

Όμως μια τέτοια στάση γενικότερα απέναντι στη ζωή αλλά και ειδικότερα απέναντι στα αρσενικά, εκπέμπει περισσότερο μεγάλη ανασφάλεια και ανάγκη για αναγνώριση παρά αυτοπεποίθηση και γοητεία.

Πιθανόν να είσαι εξαιρετικός χαρακτήρας και να έχεις μια ενδιαφέρουσα προσωπικότητα κατά βάθος, όμως θα πρέπει να βρεις κάποιον τρόπο να το επικοινωνήσεις αυτό και προς τα έξω.

Πιο συγκεκριμένα, πιστεύω ότι μια πιο ανθρώπινη αντιμετώπιση των άλλων -η οποία να φανερώνει περισσότερη ευαισθησία και διάθεση να κατανοήσεις και να συνδεθείς ουσιαστικά και βαθιά με έναν άντρα- θα σου πρόσφερε περισσότερες ευκαιρίες για μια σοβαρή, σταθερή και μακροχρόνια σχέση.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ