Σχεση διαρκειας

05.05.2015
Δεν μου εχει κανει καμια νυξη για επισημοποιηση της σχεσης. Γνωριζω ότι εχει οικονομικα θεματα αλλα και εγω βρισκομαι σε ανασφαλεια...

Θεια Λουκια γεια σου. Χρειαζομαι τη γνωμη σου για το εξης θεμα. Εχω μια σχεση 5 χρονια εγω είμαι 37 και ο φιλος μου 48. Δεν μου εχει κανει καμια νυξη για επισημοποιηση της σχεσης. Γνωριζω ότι εχει οικονομικα θεματα αλλα και εγω βρισκομαι σε ανασφαλεια και τα χρονια περνανε. Δεν ξερω πως να χειριστω την κατασταση. Σε παρακαλω δωσε μου την γνωμη σου.

Γίνε φίλος της θείας Λουκίας και στο FaceBook

Μίνα μου, δεν ξέρω τι είδους θέματα αντιμετωπίζει ο καλός σου αλλά αυτό που ξέρω είναι ότι όταν ένας άντρας και μάλιστα τόσο μεγάλης ηλικίας διατηρεί μια σχέση για περισσότερο από έξι μήνες -και πολύ λέμε- χωρίς να κάνει έστω κάποια νύξη για το πώς βλέπει το μέλλον αυτής της σχέσης, δεν πρόκειται να την κάνει ποτέ.

Λυπάμαι που στο λέω έτσι στεγνά, αλλά αυτή είναι η αλήθεια. Ακόμα κι αν του κάνεις κουβέντα και κατά κάποιο τρόπο τον πιέσεις να «δεσμευτεί» με λόγια ή με πράξεις, να είσαι σίγουρη ότι πολύ γρήγορα θα σου βγει ξινό γιατί ό,τι κάνει κι ό,τι σου υποσχεθεί δεν θα είναι με την καρδιά του κι εσύ θα μείνεις με το παράπονο.

Άρα λοιπόν, το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να του εξηγήσεις ότι δεν έχεις φανταστεί έτσι τη ζωή σου, ότι θέλεις να κάνεις οικογένεια και να προχωρήσεις και ότι δεν σου φτάνει μια σχέση που παραμένει στάσιμη τόσο καιρό.

Ό,τι κι αν σου απαντήσει εκείνος να ξέρεις ότι κάθε μέρα που περνάς κοντά του είναι χάσιμο χρόνου, αν πράγματι θέλεις αυτά που λέμε παραπάνω.