Τι θελει απο μένα;

07.05.2015
Με απειλεί να του υπογράψω συναινετικό (ακόμη και ότι θα μου κάνει μεγαλο κακό). Παρόλα αυτά θέλει να βρισκόμαστε για σεξ και μόνο...

Καλησπέρα... Είμαστε σε διάσταση λίγους μήνες, με απειλεί να του υπογράψω συναινετικό (ακόμη και ότι θα μου κάνει μεγαλο κακό). Παρόλα αυτά θέλει να βρισκόμαστε για σεξ και μόνο... Η συμπεριφορά του είναι αλλοπρόσαλη. Προσπαθεί να με χειραγωγήσει; Θέλει το σεξ μόνο μαζί μου σαν εύκολη λύση (αφού αλλή σχέση δεν έχει όπως λέει); Έχει κάποιο ψυχολογικό πρόβλημα που δυσχεραίνει την κρίση του; Ξέρω θα μου πείτε να φύγω μακριά. Αυτό λέει η λογική. Από την εμπειρία σας από όλες τις ιστορίες που διαβάζεται τι θα με συμβουλεύατε; Ευχαριστώ εκ των προτέρω για το χρόνο σας... Να είστε καλα.

Γίνε φίλος της θείας Λουκίας και στο FaceBook

Καλή μου, πέρα ότι βολεύεται με το σεξάκι μαζί σου, δεν μπορώ να ξέρω τι θέλει να πετύχει. Μπορεί όντως να βρίσκεται σε σύγχυση, μπορεί να θέλει να σε κρατάει κατά έναν αρρωστημένο τρόπο εξαρτημένη συναισθηματικά από εκείνον ή κι εγώ δεν ξέρω τι άλλο.

Αυτό που ξέρω όμως είναι ότι από τη στιγμή που ένας άνθρωπος φτάνει στο σημείο να σε απειλεί, εσύ οφείλεις να προστατεύσεις τον εαυτό σου με κάθε τρόπο που σου παρέχει ο νόμος.

Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι πρώτα πρέπει να καταγγείλεις στην αστυνομία ότι δέχεσαι απειλές για τη σωματική σου ακεραιότητα από τον εν διαστάσει σύζυγο σου. Έπειτα σημαίνει ότι πρέπει να ενημερώσεις τον δικηγόρο σου για να προσθέσει αυτό το στοιχείο στη δικογραφία και να ζητήσει ασφαλιστικά μέτρα εναντίον του και βέβαια –αυτονόητο- σημαίνει ότι θα πρέπει να κόψεις κάθε είδους επαφή μ’ αυτόν τον άνθρωπο, σεξουαλική ή άλλη και να μιλάτε πλέον μόνο μέσω δικηγόρων.

Γιατί βέβαια, θα πρέπει να καταλάβεις ότι όσο κι αν τον είχες αγαπήσει κάποτε, τώρα πια δεν έχει κανένα νόημα να προσπαθείς να αποκαταστήσεις τη σχέση σου μαζί του. Μια σχέση που έχει ξεφτίσει σε τέτοιο βαθμό, όπου δεν υπάρχει ούτε καν ο στοιχειώδης σεβασμός για τον άλλον, μόνο να σε βλάψει μπορεί, ψυχολογικά και συναισθηματικά.