Τα είπε όλα στους φίλους του!

07.05.2015
Κάνω σεξ με ένα παιδί χωρίς να τα έχουμε, με την υπόσχεση ο ένας στον άλλον να κρατηθεί κρυφό. Όμως πριν λίγες μέρες, αυτός τα είπε όλα

Θεία Λουκία,έχω τεράστιο πρόβλημα. Έχω φρικάρει και χρειάζομαι επειγόντως τη βοήθειά σου. Έχει σχεδόν 1 χρόνο που κάνω σεξ με ένα παιδί χωρίς να τα έχουμε, με την υπόσχεση ο ένας στον άλλον να κρατηθεί κρυφό. Όμως πριν λίγες μέρες, αυτός τα είπε όλα, χαρτί και καλαμάρι στους φίλους του. Ντρέπομαι τόσο πολύ. Το Σάββατο θα τον δω και δεν ξέρω τι πρέπει να του πω ή αν πρέπει να του μιλήσω. Τι στάση πρέπει να κρατήσω,θεία απέναντί του; Και πώς να αντιμετωπίσω τα προβλεπόμενα προκλητικά και αισχρά σχόλια απ'τους φίλους του; Ευχαριστώ πολύ...

Γίνε φίλος της θείας Λουκίας και στο FaceBook

Νανά μου, περιττό να πούμε ότι ο τύπος είναι πολύ καραγκιόζης. Ωστόσο, αυτά δυστυχώς συμβαίνουν όταν κάνεις τέτοιες επιλογές, γι' αυτό και είναι καλό να είσαι πολύ προσεκτική με ποιον μοιράζεσαι τόσο προσωπικές σου στιγμές στο εξής. Δηλαδή, εφόσον ένας άνθρωπος δεν είναι φίλος σου -όπως καταλαβαίνω ότι δεν είναι φίλος σου αυτός ο τύπος- είναι λάθος να τον εμπιστεύεσαι και μάλιστα σε κάτι που μπορεί να σε εκθέσει και να προκαλέσει σχόλια. Αυτό ως προς το δικό σου μερίδιο ευθύνης σ' αυτή την ιστορία.

Από εκεί και πέρα, οπωσδήποτε παραμένει τεράστια χοντράδα ότι μίλησε στους φίλους του για την ελεύθερη σχέση σας και το λιγότερο που έχεις να κάνεις είναι να του πεις (από κοντά ή σε μήνυμα, δεν έχει σημασία) ότι είναι απαράδεκτος και ότι λυπάσαι που τον εμπιστεύτηκες. Μετά απ' αυτά που έκανε, εννοείται ότι πρέπει να κόψεις κάθε άλλη επαφή μαζί του -αν δεν το έχεις κάνει ήδη- και να τελειώνει το θέμα εκεί.

Όσο για τους φίλους του, δεν χρειάζεται να κάνεις τίποτα. Μερικές άγριες ματιές και η επιδεικτικά παγερή αδιαφορία για ό,τι τύχει ν' ακούσεις απ' αυτούς είναι αρκετές για να κάνουν την υπόθεση να ξεθυμάνει. Το πολύ-πολύ, αν κάποιος επιμένει να σε παρενοχλεί με σχόλια, να του πεις να κοιτάει τη δουλειά του και να μην φυτρώνει εκεί που δεν τον σπέρνουν.

Αντίθετα, το χειρότερο που θα είχες να κάνεις είναι να δείξεις στεναχωρημένη, πειραγμένη ή προσβεβλημένη από τις αντιδράσεις τους και να έρθεις στα λόγια μαζί τους, γιατί κάτι τέτοιο απλά θα έριχνε λάδι στη φωτιά και τροφή για την αναπαραγωγή του θέματος επ' αόριστον.

Στο κάτω-κάτω δεν έκανες τίποτα τρομερό, ούτε προκάλεσες, ούτε έβλαψες κάποιον κι είναι εντελώς δικός σου λογαριασμός το τι κάνεις στο κρεβάτι σου και με ποιον. Άσχετα βέβαια, αν αυτός ήταν το εντελώς λάθος πρόσωπο για σένα, όπως αποδείχτηκε. Αλλά αυτό είναι και πάλι δικός λογαριασμός και προς γνώση και συμμόρφωση (σου) μελλοντικά.