Αξιζει;

12.05.2015
Το σεξ σχεδον ανυπαρκτο λογω στυσης και μου πε οτι ειναι αγχωμενος γτ δεν εχει ξανασυζησει με αλλη και τον φρικαρει λιγακι αυτο...

Τα 'χουμε 3 χρονια σχεδον. Αυτος 35 εγω 27. Εξωτερικο αυτος, Ελλαδα εγω, αλλα ανεβαινω σε 3 βδομαδες εκει μονιμα. Γνωριστηκαμε μεσω της μητερας του γτ κανει παρεα με τη δικη μου. Με πανε πολυ οι γονεις του, το ιδιο και οι δικοι μου. Οταν ηρθε Ελλαδα ηταν λιγο καπως... Το σεξ σχεδον ανυπαρκτο λογω στυσης και μου πε οτι ειναι αγχωμενος γτ δεν εχει ξανασυζησει με αλλη και τον φρικαρει λιγακι αυτο, αλλα απο την αλλη θεωρει πολυ καλη ευκαιρια να μεινουμε μαζι για να γνωριστουμε κ καλυτερα (μεσω της αποστασης ποσο να τον γνωρισεις τον αλλον πια;). Γενικα δε μιλαει πολυ "σ αγαπω μωρακι μου" και τετοια αλλα κανει πραξεις, δεν μπορω να πω... Εχω αγχωθει κ εγω με τη συμπεριφορα του, αλλα εχω κλεισει ειστηρια. Αξίζει; Να σημειωθει οτι ειχαμε χωρισει για 6 μηνες περιπου και γυρισε μονος του.

Γίνε φίλος της θείας Λουκίας και στο FaceBook

Σάντρα μου, σίγουρα αξίζει να δώσεις μια ευκαιρία σ' αυτή τη σχέση να αναπτύξει από κοντά το πλήρες δυναμικό της. Όντως όταν μιλάμε για έναν δεσμό που έχει διαμορφωθεί εξ αποστάσεως και έχει κρατηθεί μόνο από μακριά υπάρχουν πολλά κενά που πρέπει να συμπληρωθούν για να διαμορφώσεις πλήρη εικόνα και να καταλήξεις αν αυτός ο άνθρωπος σου κάνει ή όχι.

Για τον ίδιο λόγο πιστεύω ότι είναι λάθος να μιλάς για «μονιμότητα». Πιο ρεαλιστικό θα ήταν να μιλάς για ένα «πείραμα», αφού περί αυτού ακριβώς πρόκειται.

Δηλαδή πήγαινε εκεί με την προοπτική μιας μακριάς διαμονής αλλά χωρίς να μεταφέρεις μαζί σου όλα σου τα πράγματα. Πάρε απλά τα ρούχα σου και τα προσωπικά σου είδη μόνο για το καλοκαίρι κι αν αποδειχτεί ότι θέλεις να μείνεις περισσότερο μπορείς να ζητήσεις από τους γονείς σου να σου στείλουν τα υπόλοιπα.

Έτσι αφενός θα έχεις πολύ μεγαλύτερη ευελιξία και ελευθερία, χωρίς να νιώθεις ότι σου βάζουν το μαχαίρι στον λαιμό ή να τρομάξεις τον καλό σου, με απρόβλεπτες συνέπειες. Ταυτόχρονα έτσι η μεταφορά θα σου κοστίσει πιο φθηνά αντί να πάρεις από τώρα μαζί σου όλη σου την οικοσκευή.

Αγάλι-αγάλι γίνεται η αγουρίδα μέλι...