Παίξε & κέρδισε ένα ζευγάρι λουλουδάτα πέδιλα

18.07.2013
Ακόμα ένας αστεράτος διαγωνισμός από το WomenOnly σε συνεργασία με τις Twininas. Κέρδισε ένα υπέροχο ζευγάρι λουλουδάτα πέδιλα!

Για να πάρεις μέρος, δεν έχεις παρά να μπεις social media παρέα του WomenOnly. Κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook

ή ακολούθησέ μας στο Twitter.

Εναλλακτικά κάνε pin τη φωτογραφία από τα σούπερ σανδάλια στο Pinterest. Μην ξεχνάς να τους πίνακες του WomeOnly sto Pinterest http://pinterest.com/womenonlygr

O διαγωνισμός ξεκινά σήμερα 18/7/2013 και θα ολοκληρωθεί την Πέμπτη 24/7/2013 στις 12:00 μμ. Η νικήτρια θα ανακοινωθεί το απόγευμα της Πέμπτης 24/7/2013 και θα παραλάβει το δώρο της από τις Twininas.gr.

Δες όλα τα σανδάλια από τη συλλογή των Twininas κάνοντας κλικ στη φωτογραφια

Λίγα λόγια για τις Twininas: Τα κοσμήματα και τα αξεσουάρ που φτιάχνουν οι δύο δίδυμες είναι όλα χειροποίητα και τα περισσότερα απ΄αυτά μοναδικά. Οι δημιουργίες τους συνδυάζουν την απλότητα και τη πολυτέλεια. Χειροποίητα σκουλαρίκια, βραχιόλια, κολιέ, αξεσουάρ για τα μαλλιά είναι οι αγαπημένες τους δημιουργίες!

Ημιπολύτιμοι λίθοι, κρύσταλλο, κοράλλια, μέταλλο, περίτεχνα υφάσματα, κορδέλες, ακρυλικές χάντρες, μαργαριτάρια, ξύλο και κοχύλια είναι μερικά από τα υλικά που χρησιμοποιούν για να κάνουν τη φαντασία τους πραγματικότητα!