Οι νικήτριες για τα μαθήματα μαγειρικής

14.11.2013
Ολοκληρώθηκε ο διαγωνισμός για τα μαθήματα μαγειρικής. Μήπως είσαι κι εσύ ανάμεσα στις τυχερές;

Οι τρεις νικήτριες του διαγωνισμού μαγειρικής του womenonly.gr σε συνεργασία με το "Cookery Club Μαθήματα Μαγειρικής" είναι οι εξής:

* Έρικα Κολυβά

*Ελένη Λαμπροπούλου

*Κατερίνα Καραβίδα

Οι τυχερές θα μπορέσουν να επιλέξουν το μάθημα της αρεσκείας τους από το μηνιαίο πρόγραμμα του Cookery club “Μαθήματα Μαγειρικής" και να κάνουν την κράτησή τους, βάσει διαθεσιμότητας. Προσοχή: Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Οι νικητές θα ενημερωθούν και με e-mail.

Δες το πρόγραμμα των μαθημάτων πατώντας εδώ.

Λίγα λόγια για το Cookery club “Μαθήματα Μαγειρικής»

Η μαγειρική είναι αγάπη, αναμνήσεις, χρώματα, αρώματα και γεύσεις που θέλουμε να μοιραζόμαστε με όσους αγαπάμε. Σε αυτή τη λογική στηρίχτηκε και το το Cookery club “Μαθήματα Μαγειρικής», που συνδυάζει μια σειρά υπηρεσίες που ταιριάζουν στον καθένα μας από όποιον χώρο κι αν προέρχεται. Κοινή συνισταμένη παραμένει η μαγειρική, το καλό φαγητό, το εξαιρετικό συνοδευτικό ποτό, η γαστρονομία, η κοινωνικότητα και η ανταλλαγή απόψεων, σε ένα χώρο γεμάτο δυνατότητες, αρώματα και γεύσεις, ανθρώπους που αγαπούν την γαστρονομία, τις τέχνες, την όμορφη ατμόσφαιρα με διάθεση που μας ταξιδεύει σε όλο τον κόσμο.

Στο cookery cookery club «Μαθήματα Μαγειρικής» μπορείς να παρακολουθήσεις μαθήματα μαγειρικής, ζαχαροπλαστικής, γαστρονομίας, διατροφολογίας, ιστορίας και λαογραφίας της τροφής, γευσιγνωσίες, αλλά και να φιλοξενήσεiς τους καλεσμένους σoυ σε μοναδικά πάρτι.

Μπορείς επίσης να περάσεις μοναδικά απογεύματα εξαιρετικών γεύσεων με ένα pop up menu κάθε εβδομάδα στο Chef’s Table και γαστρονομικές βραδιές για ζευγάρια, φίλους ή ακόμη και λάτρεις της γαστρονομίας που θέλουν να δοκιμάσουν κάτι διαφορετικό! Μια μοναδική υπηρεσία εναλλακτική του κλασσικού μαθήματος, αλλά και γεύματος σε εστιατόριο που θα κάνει τα απογεύματα πιο πλούσια, ενδιαφέροντα, χαρούμενα, γεμάτα γεύσεις και αρώματα, δημιουργικούς ανθρώπους, αλλά και υπέροχες μαγειρικές ιδέες!

Μπορείς επίσης ν ‘ απολαύσεις τις πιο ιδιαίτερες στιγμές με cooking parties (cocktail fun party, gourmet dinner, πάρτυ γενεθλίων, bachelorette, gala celebration).

Πλέον, δίνεται η ευκαιρία και σε εταιρείες να απολαύσουν τις υπηρεσίες είτε κλείνοντας τις συναντήσεις τους σε ένα πιο χαλαρό περιβάλλον, να κάνουν τα events τους ή τις μαγειρικές/γευσιγνωστικές παρουσιάσεις της επιχείρησης τους, ακόμα και να δημιουργήσουν ομάδες εργασίες, ενδυναμώνοντας τις σχέσεις των εργαζομένων και τέλος να ενοικιάσουν τον χώρο ανεξάρτητα με rent the place.

Τέλος, όπως πάντα μπορείς να προσφέρεις τους σπόρους της πιο "νόστιμης τέχνης" σε μία gift card ή επιλέγοντας είδη από την cook boutique που θα βρείτε στον χώρο του Cookery club “Μαθήματα Μαγειρικής".