Διαγωνισμός με άρωμα & γεύση! Παίξε τώρα

12.12.2013
Το womenonly σε συνεργασία με το κατάστημα Health Avenue, σου κάνει δώρο για τα χριστούγεννα δύο γευστικά και μυρωδάτα καλάθια γεμάτα βότανα και μπαχαρικά.

Τι πιο ωραίο χριστουγεννιάτικο δώρο από ένα καλαθάκια όλο άρωμα και γεύση; Παίξε και κέρδισε κι εσύ ένα από τα δύο όμορφα δωράκια που εξασφαλίσαμε για τις αναγνώστριές μας.

Πώς θα λάβεις μέρος στο διαγωνισμό; Ακολουθώντας δύο απλά βήματα.

Βήμα 1ο

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook (αν δεν έχεις ήδη κάνει)

Βήμα 2ο

Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου στην παρακάτω φόρμα συμμετοχής.

Έγκυρες θα θεωρηθούν οι δηλώσεις συμμετοχής μέχρι και τις 19/12/2012. Η κλήρωση θα διεξαχθεί στις 20/12/2012. Από την κλήρωση θα αναδειχθούν δύο νικητές, που θα κερδίσουν το 1ο και 2ο καλαθάκι αντίστοιχα με σειρά κλήρωσης. Οι νικητές θα ανακοινωθούν την ίδια ημέρα το απόγευμα.

To 1o καλαθάκι δώρου περιέχει:

* Μπούκοβο βιολογικής καλλιέργειας: Ψιλοκομμένες και αποξηραμένες κόκκινες ντόπιες καυτερές πιπεριές - η ελληνική εκδοχή του τσίλι

* Μαρμελάδα Υγείας από Ιπποφαές, αρώνια, φραμπουάζ σε μία τελείως ιδιαίτερη και σπάνια γεύση

* Μείγμα μπαχαρικών για ζυμαρικά , λεμονάτα, κοκκινιστά ή θαλασσινά που απογειώνουν τη γεύση του φαγητού.

To 2o καλαθάκι δώρου περιέχει:

* Επιλογή από βότανα μαγειρικής, όπως εστραγκόν, θυμάρι δυόσμος, βασιλικός, ρίγανη κ.α. ( συνολο 2 συσκευασίες).

* Μείγμα μπαχαρικών για ζυμαρικά , λεμονάτα, κοκκινιστά ή θαλασσινά που απογειώνουν τη γεύση του φαγητού

*** Η παραλαβή των δώρων θα γίνει από το κατάστημα της Health Avenue, Γ. Βλάχου 4 και Μεσογείων κοντά στο μετρό Κατεχάκη κι εντός 2 μηνών.

Λίγα λόγια για τη Health Avenue

Η HEALTH AVENUE ξεκίνησε πριν από 8 μήνες το ταξίδι της σε όλη την Ελλάδα για να βρει και να συλλέξει προϊόντα από μικρούς Ελληνες παραγωγούς που δουλεύουν στη φύση με σεβασμό και μεράκι.

Στο μαγαζί μπορεί να βρει κανείς μόνο ΕΛΛΗΝΙΚΑ προϊόντα που έχουν σχέση με την ΥΓΕΙΑ και την ΟΜΟΡΦΙΑ, όπως Φυσικά Καλλυντικά, Σαπούνια, Θεραπευτικά βότανα, Αντι βιταμίνες, Ελαια βοτάνων, Εκχυλίσματα, αιθέρια έλαια, Μπαχαρικά, Βιολογικά Αφεψήματα μέχρι και Θεραπείες Νυχιών και φυσικά αρωματικά- αντισκωρικά για τη ντουλάπα.

Ενημερώσου για όλα τα προιόντα της εταιρίας στο www.healthavenue.gr.