Essential style

29.05.2008
Tο μπάνιο σήμερα αναλαμβάνει ενεργό διακοσμητικό ρόλο, υπακούει στις προσταγές της τεχνολογίας και καταφέρνει να αναδείξει ολόκληρο το σπίτι!
Με πολυετή εμπειρία στο χώρο, η εταιρεία Paris Ferentinos μας παρουσιάζει τη σύγχρονη εκδοχή ενός μπάνιου που ξεχωρίζει για τις διακοσμητικές του επιλογές. Aκολουθώ-
ντας τις τελευταίες τάσεις της μόδας, πρωτοπορεί για μια ακόμη φορά και σε συνεργασία με διάσημους οίκους και σχεδιαστές, αλλά και μέσα από την πλούσια συλλογή της στα είδη υγιεινής και στα πλακάκια, μας αποκαλύπτει ένα μπάνιο που συνδυάζει την υψηλή αισθητική με την κορυφαία ποιότητα των υλικών. Mε το λευκό να επικρατεί, το μπάνιο αυτό ανακηρύσσεται σε πρωταγωνιστή κάθε μοντέρνας κατοικίας. Oι τοίχοι του έχουν επενδυθεί με κεραμική ψηφίδα "Cotto tile", ενώ ο μεταλλικός, λευκός νιπτήρας είναι από τη σειρά "Live" του ιταλικού οίκου "Mariner". H αναμεικτική μπαταρία "Seve", από τη σειρά "Dream" του ιταλικού οίκου "Mariner", από corian ή ξύλο, διατίθεται σε πολλές αποχρώσεις και εντάσσεται αρμονικά στη γενικότερη διακόσμηση του χώρου. Kαι όσο για το πρόβλημα της αποθήκευσης, τη λύση έρχονται να δώσουν κρεμαστά μεταλλικά ράφια σε μίνιμαλ γραμμές και σε πολλούς χρωματικούς συνδυασμούς.

Tο νέο πρόσωπο του μπάνιου διαθέτει μοντέρνες γραμμές και απευθύνεται σε όσους αναζητούν την αισθητική αρμονία, την κομψότητα αλλά και τη λειτουργικότητα, καλύπτοντας όλες τις καθημερινές ανάγκες.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ