Φωτεινές χιονόμπαλες

24.01.2012
Η σειρά κρεμαστών φωτιστικών με led, των Michele De Lucchi και Alberto Nason, παρουσιάστηκε στην Εκθεση «light+building» στη Φρανκφούρτη.

Η σειρά κρεμαστών φωτιστικών με led, των Michele De Lucchi και Alberto Nason, παρουσιάστηκε στην Εκθεση «light+building» στη Φρανκφούρτη. Και εντυπωσίασε τόσο, που η κατασκευάστρια εταιρία Artemide απέσπασε το βραβείο IF Award για το νέο της προϊόν.

Νέο φωτιστικό με LED, σχεδιασμένο από τον Michele De Lucchi για την Artemide. Ο Michele de Lucchi σχεδίασε την νέα σειρά Led Net προερχόμενος από τις οργανικές φόρμες που συναντάμε στη φύση, επινοώντας ένα πανέμορφο "πλέγμα" από LED τα οποία προσφέρουν άμεσο φωτισμό με πολύ χαμηλή κατανάλωση. O modular σχεδιασμός του Led Net επιτρέπει τη δημιουργία “custom-designed” αναπτυγμάτων προσαρμοσμένων στις ανάγκες ενός ιδιαίτερου χώρου, δίνοντας την δυνατότητα άπειρων και μοναδικών συνδυασμών σε αρχιτέκτονες και interior designers.

Τα Led Net παράγονται σε λευκό χρώμα και διατίθενται για κρεμαστή τοποθέτηση ή σαν φωτιστικά οροφής. Τα ακροφύσια τους καταλήγουν σε υψηλής απόδοσης LED που περιβάλλονται από ειδικούς διαθλαστικούς φακούς από ημιδιάφανο πολυκαρβονικό υλικό και προσφέρουν υψηλή φωτεινή απόδοση και ξεκούραστο φως, με πολύ χαμηλή κατανάλωση ενέργειας.

www.artemide.com