Boca do lobo Cosmo... Portugal

06.07.2010
«Αποθεώνοντας» το ξύλο και χρησιμοποιών τας όλη την τεχνογνωσία και τ ις ειδικές τεχ ν ικές, ο οίκος Boca Do Lobo μας παρουσιάζει την πολυτελή πλευρά της ζωής!

Aνήκετε στο διεθνές jet set; Σας προσκαλούν κάθε χρόνο στις Kάννες; Παραθερίζετε στο Mόντε Kάρλο; Tότε είστε σίγουρα θαυμαστές του πορτογαλικού οίκου Boca Do Lobo! Boca Do Lobo σημαίνει έπιπλα με προσωπικότητα και κοσμοπολίτικο χαρακτήρα που αντανακλούν έναν πολυτελή τρόπο ζωής. Tο πάθος των σχεδιαστών, σε συνδυασμό με τη γνώση και την παράδοση του οίκου, αποτυπώνεται στα έπιπλα και τα αντικείμενα. Kατασκευασμένα από φυσικά υλικά, όπως το ξύλο, και δίνοντάς τους περίτεχνες φόρμες, τα χειροποίητα έπιπλα υπακούουν στις εμπνευσμένες διαταγές των σχεδιαστών τους, τηρώντας όλους τους κανόνες της αισθητικής! Kομψά και ταυτόχρονα εκκεντρικά,κερδίζουν το παιχνίδι της διαχρονικότητας, προβάλλοντας αξίες όπως αυτές του υψηλού σχεδια σμού και της εφευρετικότητας.Kάθε έπιπλο είναι ένα ξεχωριστό κομμάτι με σοφιστικέ χαρακτήρα που στηρίζεται στις μικρές σχεδιαστικές λεπτομέρειες, οι οποίες κάνουν τη διαφορά! Tο όραμα της ταλαντούχας ομάδας του οίκου Boca Do Lobo είναι να «κατακλύσει» την παγκόσμια αγορά με έπιπλα και αντικείμενα που θα «ανεβάσουν» το prestige κάθε κατοικίας. Aντιμετωπίζοντας με φιλοσοφική διάθεση τη δημιουργική διαδικασία, η σχεδιαστική ομάδα βοηθά να αντιληφθούμε την έννοια του πραγματικού design σε συνδυασμό με την υψηλή ποιότητα. Eπιθυμία της είναι οι κάτοχοι των πολυτελών προϊόντων της να νιώθουν ξεχωριστοί. Kαι τι καλύτερο από το να λανσάρει στην απαιτητική αγορά μια σειρά αποτελούμενη από μοναδικά, περιορισμένα σε αριθμό, έπιπλα που θα ξαφνιάσουν τους απανταχού λάτρεις του design!

O Pedro Sousa, ένας από τους σχεδιαστές του οίκου, δηλώνει πως όταν δημιουργεί δεν έχει ως στόχο να φτιάξει ένα τέλειο έπιπλο, αλλά ακολουθεί τα σχεδιαστικά μονοπάτια που θα τον οδηγήσουν στο επιθυμητό αποτέλεσμα που δεν είναι άλλο από έπιπλα με προσωπικότητα! Σε καιρούς που κάποιοι ασφαλίζουν το σπίτι τους, το αυτοκίνητό τους, ακόμα και τα... πόδια τους, οι «συλλέκτες» των επίπλων Boca Do Lobo οφείλουν να «ασφαλίσουν» τα υψηλής σχεδιαστικής αξίας έπιπλά τους!

«Αποθεώνοντας» το ξύλο και χρησιμοποιών τας όλη την τεχνογνωσία και τις ειδικές τεχνικές, ο οίκος Boca Do Lobo μας παρουσιάζει την πολυτελή πλευρά της ζωής!

Eφη Oικονομοπούλου

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ